Lue täältä Bloomingtonin ajankohtaiset uutiset!

Sydämeni tuoksu

Sydämeni tuoksu uni Kauneushoitola Hameenlinna

Sydämeni tuoksu - ilta unien, kirjoittamisen sekä hoitavien tuoksujen äärellä

Oletko koskaan miettinyt mitä näkemäsi unet haluavat sinulle kertoa? "Joka yö unitaiteilija meissä kutoo mitä ihmeellisimpiä uniluomuksia. Joskus muistamme niitä, joskus emme. Uni tuntee meidät. Kaikki unen materiaali syntyy meissä. Uni on rehellinen peili, joka heijastaa kipumme, pelkomme, toiveemme, tarpeemme, esteemme, mahdollisuutemme, voimavaramme ja kasvusuuntamme." Näin unta kuvailee Hanna Sulander. Hanna on koulutukseltaan KM, kirjallisuusterapiaohjaaja sekä työnohjaaja, hän työskentelee äidinkielen ja kirjallisuuden lehtorina yläkoulussa ja on vastikää valmistunut Luovaksi uniohjaajaksi®.

Järjestämme yhdessä Hannan kanssa Sydämeni tuoksu -iltoja Hämeenlinnassa ja lähiympäristössä. Ilta vietetään unien, intuitiivisen kirjoittamisen sekä hoitavien aromaterapeuttisten tuoksujen äärellä. Jos sinä haluat järjestää esimerkiksi ystävä/työkaveri/mikä-tahansa-porukka-kokoonpanolla Sydämeni tuoksu -illan niin sekin onnistuu - ole ihmeessä yhteydessä. 

Illan työskentelyä varten tarvitset mukaasi yhden näkemäsi unen valmiiksi kirjoitettuna. Jos olet pitänyt unipäiväkirjaa, voit ottaa sen mukaasi. Illan aikana jokainen työskentelee oman unensa äärellä intuitiivisen kirjoittamisen menetelmin, vaiheittain ja ohjatusti. Unta tai tekstiä ei jaeta toisille, eli saat työskennellä turvallisesti ja omassa rauhassa. Aiempaa kokemusta unityöskentelystä tai kirjoittamisesta ei tarvita. Riittää, että tulet paikalle unesi kanssa, mieli avoimena. Unityöskentely huipentuu sydämen tuoksun luomiseen. 

Unityöskentelyn ohjaajana toimii Hanna Sulander ja Bloomingtonin Tanjan opastuksella saat päästää sisäisen parfymöörisi vapaaksi parfyymipajassa.  Sydämeni tuoksu -iltaan mahtuu yhteensä noin 8 osallistujaa.

SEURAAVAT SYDÄMENI TUOKSU -PAJAT:

Palataanpa vielä siihen miksi unia kannattaa tutkia? Hanna jatkaa näin: "Unen äärellä voi pysähtyä kysymään, mitä minulle kuuluu ja mitä tarvitsen tukeakseni hyvinvointiani ja luovuuttani. Uni haluaa meille aina hyvää ja on puolellamme. Unen kielenä ovat kuvat ja symbolit, jotka ovat henkilökohtaisia ja joita oppii ymmärtämään unityöskentelyn äärellä vähitellen. Uniaan säännöllisesti tutkimalla voi oppia kuulemaan unien viestejä. Unet ovat luotettava kompassi matkalla kohti omannäköistä elämää. Jos haluaa muistaa uniaan ja pitkäjänteisesti työskennellä niiden äärellä, tärkeintä on aito kiinnostus niitä kohtaan sekä unipäiväkirjan pitäminen. Unitutkijan tärkeimmät työskentelyvälineet ovatkin muistiinpanovälineet. Sydämeni tuoksu -iltaan osallistuessasi riittää kuitenkin, että tuot mukanasi yhden kirjoitetun unen, joka toimii senhetkisenä ikkunana itseesi. Sydämeni tuoksu -ilta on mahdollisuus kokeilla unityöskentelyä ja ottaa ilta aikaa ainutlaatuiseen matkaan - omaan itseen."

Sydämeni tuoksu -ilta päättyy parfyymipajaan ja unen viestiä vahvistavaan sydämen tuoksun valmistamiseen laadukkaista aromaterapeuttisista eteerisistä öljyistä sekä ihoa hellivästä jojoba-öljystä. Mikäli haluat tutustua tarkemmin aromaterapiaan ja lukea ennakkoon lisää hoitavista tuoksuista voit käydä lukemassa täältä: https://bloomington.fi/ajankohtaista/64-aromaterapia

Lisätietoja unityöskentelyyn liittyen voit kysyä hanna.sulander @ hmledu.fi ja aromaterapiaan liittyen tanja @ bloomington.fi