Lahjakortit

LAHJAKORTIT HÄMEENLINNA I AINEETON ELÄMYSLAHJA ON EKOLOGINEN VALINTA

Kaikki palvelut ovat hankittavissa myös lahjakortteina.
Lahjakortti hoitolaan on hyvin henkilökohtainen lahja - lahjan saaja ilahtuu varmasti. Muista arjen tai juhlan sankaria ja anna hänelle ihastusta herättävä elämyslahja! Jos lahjansaaja haluaa vaihtaa lahjansa toiseen hoitoon, se onnistuu aina lahjakortin ostoarvolla, joten väärää valintaa et voi tehdä. Halutessasi voit hankkia lahjakortin myös haluamallesi rahasummalle. Lahjakortti on voimassa 4kk ostopäivästä. 

Voit hankkia lahjakortin sähköpostitse. Ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040 8251 658, niin sovitaan lahjakortin toimituksesta ja maksusta.

Lahjakortti tulee käyttää sen voimassaoloajan puitteissa. Mikäli lahjakortin saaja ei ole varannut aikaa tai muutoin ollut yhteydessä ennen voimassaoloajan umpeutumista ei lahjakortti ole enää käyttökelpoinen. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.

Jos olet epävarma hoidon sopivuudesta itsellesi, esim perussairauden tai muun terveydentilaan liittyvän asian vuoksi, varaa aikasi puhelimitse tai sähköpostilla. Tällöin teen jo puhelimessa alustavan kartoituksen tilanteesta ja varmistan, että hoito on turvallista tehdä.

Jos Sinulla tulee kysyttävää, annan mielelläni lisätietoja puhelimitse, sähköpostitse tai facebookin kautta. Hoitoja tehdessäni puhelin on äänettömänä, mutta jätä viesti niin palaan asiaan mahdollisimman pian