Kasvohoidot

Pikapiristys kasvoille, 35 min 40 €
Kun tarvitset pisaran luksusta arkeen, mutta aikaa on vähän. Pikapiristykseen kuuluu kasvojen hieronta tai kuorinta sekä valloittavan Anumati Naturalsin luomunaamio. Naamion vaikutuksen aikana saat rentouttavan niskahartiahieronnan. Samalla voimme keskustella ihonhoitotottumuksistasi tai siitä, millainen hoitokokonaisuus olisi sopiva juuri sinulle. Tai voit vain heittäytyä hetkeksi arjen yläpuolelle nauttimaan lempeästä musiikista tai hiljaisuudesta.

KESÄUUTUUS! Raikastava kasvohoito, 60 min 72 €
Kesällä ihon tarpeet ovat erilaiset kuin talvella. Lämmin ilma, hikoilu, aurinkovoiteet ja lomailun tuomat epäsäännöllisemmät elämäntavat aiheuttavat monelle ongelmia. Iholle voi tulla näppylöitä tai kiiltelyä. Samaan aikaan iho voi olla pintakuiva, laikukas ja kiristelevä ja myös turvotusta kerääntyy kasvoihin helpommin kuumalla kelillä. Tuhdit ja täyteläiset hoitoaineet ovat monen iholle kesäisin kuitenkin liikaa. Iho kaipaa sen sijaan kosteutta, viilennystä ja tasapainottamista. Raikastava kasvohoito on suunniteltu vastaamaan juuri näihin kesäihon tarpeisiin! Kasvohoito sisältää puhdistuksen, jolla poistetaan iholta meikki ja lika, aktiivihiilinaamion, joka viilentää ihoa, imee epäpuhtauksia ja lieventää erilaisia iho-ongelmia kuten ruusufinniä ja aknea, hyaluronihapposeerumin, joka tuo iholle vesikosteutta, kasvojen rullauksen viileällä rollerilla, joka viilentää ihoa ja parantaa imunestekiertoa ja vähentää turvotusta, rauhoittavan naamion, joka antaa iholle aimo annoksen hoitavia aineita samalla raikastaen ihoa sekä rentouttavan niskahartiahieronnan sekä hoitovoiteen ja tarvittaessa aurinkovoiteen. Raikastava kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille tuomaan iholle vesikosteutta ja raikkautta, vähentämään epäpuhtauksia ja rasvaista tunnetta sekä vähentämään turvotusta. Ihosta tulee tasaisen värinen, hehkuva ja kimmoisa.

Hedelmähappohoito, 60 min 72 €
Anumati Naturals happohoito tehdään luomulaatuisilla, puhtailla hapoilla. Happo valitaan ihon vaatimusten mukaisesti. AHA-hedelmähappohoito sopii erityisen hyvin ikääntyvälle iholle, anti-age tehohoitona, juonteiden ja ihon värierojen tasoittamiseen, mutta myös tehokkaana lisänä normaalin ihon hoitoon. BHA-happohoito sopii epäpuhtaan, tukkoisen, suurihuokoisen, aknearpisen, paksuntuntuisen ja elottoman ihon hoitoon.  Beta Hydroxy Acids (BHA) -happokuorinta keskittyy tukoksien avauksiin, ihoa ärsyttämättä. Valkoinen paju (Salix Nigra Bark) uudistaa soluja ja häätää acne bakteeria. Anumati Naturalsin luomukosmetiikkatuotteilla ihostasi tulee pehmeä ja kirkas.

Timanttihionta 60 min 72 €
Onko ihosi puhdistuksen tarpeessa? Kaipaavatko kasvosi kirkastusta? Timanttihionta on laitehoito, joka uudistaa, puhdistaa, tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Sen avulla voidaan poistaa epäpuhtauksia sekä tukkeumia ja häivyttää pintaryppyjä, laajentuneita huokosia ja pinnallisia aknearpia. Hoito tuntuu miellyttävältä, ja iho on kirkkaampi jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Timanttihionta sopii lähes kaikille ihotyypeille. Esteet hoidolle: allerginen iho, ihosairaus, antibiootti- tai kortisonilääkitys.

Kirkastava kasvohoito 75 min 78 €
Suomalaisen Anumati Naturals -sarjan hoito sopii aikuiselle iholle. Se kattaa alkupuhdistuksen, Hibiscuskukkaa sisältävän entsyymikuorinnan ja pigmenttiläiskiä vaalentavan Vividness Elixir seerumin. Loppunaamion aikana rentouttava niska-hartiahieronta. Tuloksena kirkas, tasainen ja heleä iho sekä rento olo!

Suklaakasvohoito 75 min 78 €
Tämä suklainen tehokosteuttava hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan ja naamion suomalaisilla luomutuotteilla. Vihreä tee, luomuvadelma ja -mustaherukka kuorinta, hieronta syväkosteuttavalla kukkaisseerumilla, raakasuklaata sisältävä naamio ja hartiahieronta vaniljavoiteella takaavat aisteja hellivän kokemuksen.

Yksilöllisesti räätälöity luomukasvohoito, 75 min 82 €
Sinulle tai Hänelle! Yksilöllisesti räätälöity kasvohoito ihon tarpeiden mukaan. Valitse tämä hoito, kun tulet kasvohoitoon ensimmäisen kerran tai et ole varma minkä kasvohoidon valitsisit. Täydellinen lahjaidea!

Detox Energia+ hoito 75 min 85 €
Hoito aloitetaan puhdistavalla jalkojen suolakylvyllä, ja detox-kasvonaamion vaikutuksen aikana pääset nautiskelemaan jalkapohjien hieronnasta. Tämä syväpuhdistava hoito edistää kuona-aineiden poistumista ja tasapainottaa ihoasi ja kehoasi. Tehokas, mutta hellävarainen kasvohoito energisoi, kirkastaa, kosteuttaa ja puhdistaa tehokkaasti. Detox-naamion syväpuhdistava vaikutus perustuu mm. hiilen uskomattomaan kykyyn imeä itseensä epäpuhtauksia. Koivun tuhkalla, vihreällä ja valkoisella savella sekä poimulehdellä on antibakteerisia, antioksidanttisia ja puhdistavia vaikutuksia. Hoito viimeistellään energianaamiolla, joka saa värinsä ja tehonsa kurkumasta, tyrnistä, mangosta, appelsiinista, aprikoosi- ja macadamiaöljystä. Hoidon voi tehdä sarjana 3-4 viikon välein, 4 kertaa vuodessa.

Luonnon Kaunis kasvohoito 90 min 89 €
Todellinen luxus-elämys elvyttävää, kirkastavaa hoitoa kaipaavalle! Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan ja naamion sekä hieronnan kasvoille, hartioille ja käsille. Rentouttava kuukivihieronta on oleellinen osa kasvohoitoa. Hoito antaa terveen ja elävän sävyn kasvoillesi ja hoidon jälkeen ihosi on luonnollisen kaunis. Hoito parantaa mikroverenkiertoa, poistaa kuollutta ihosolukkoa pehmentäen ja kirkastaen ihoa. Ihosta tulee sileämpi ja vastaanottavaisempi hoitotuotteille.

Ystävät yhdessä - kasvohoito kahdelle 90 min 98 €
Tule nauttimaan pisarasta luksusta yhdessä ystäväsi, puolisosi, äitisi, sisaresi, anoppisi, lapsesi tai muun läheisen ihmisesi kanssa. Pääsette pötköttelemään pehmeille pedeille vierekkäin ja nautiskelemaan ihoa hellivistä luomutuotteista. Hoito sisältää puhdistuksen, kuorinnan, naamion sekä loppuvoiteet. Kasvojen, niskan, hartioiden ja pään hieronta kruunaa rentouttavan kokemuksen. Loistava lahjaidea!


Omien ripsien ja kulmien huolto kasvohoidon yhteydessä
Ripsien TAI kulmien (sis. muotoilu) värjäys 15 €
Ripsien JA kulmien (sis. muotoilu) värjäys 20 €

Kalevalainen jäsenkorjaus

Kalevalainen jäsenkorjaus 90 min 80€ / 120 min 98€
Kalevalainen jäsenkorjaus on suomalaiseen perinteeseen pohjautuva, tieteellisesti tutkittu hoitomuoto, jossa ei niksautella eikä naksautella, vaan hoidetaan lempeästi ja kokonaisvaltaisesti asiakasta kuunnellen.

Kattoa ei kannata rakentaa, jos perustukset eivät ole kunnossa. Sama pätee jäsenkorjaukseen, ja näin ollen hoito aloitetaan jalkapohjista ja edetään aina päähän saakka. Lihastasapainon ja hermoheijasteiden avulla pyritään löytämään erilaisten ongelmien ja kiputilojen aiheuttajat. Näin päästään hoitamaan varsinaista ongelman aiheuttajaa, ei pelkästään oirehtivaa kipukohtaa. Keholle pyritään löytämään luonnollinen tasapainotila.

Hoito sopii tietyin rajoituksin vauvasta vaariin. Jos lääkäri on antanut luvan hierontaan, ei kalevalaiselle jäsenkorjauksellekaan ole estettä. Jos kuitenkin olet epävarma, sopiiko hoito sinulle, ota yhteyttä puhelimitse tai varmista asia lääkäriltä.

Hoidon esteitä:
- Tuoreet vammat ja leikkausten jälkitilat (hoitaa voi, kun lääkäriltä on lupa)
- Syöpä ja kasvaimet
- Ihoinfektiot, tarttuvat ihotaudit
- Kuume, influenssa/flunssa, akuutit tulehdukset (myös esim hampaissa), antibioottikuuri

- Vaikeat sydänsairaudet, kaulavaltimoiden ahtauma
- Hemofilia
- Spondylolyysi, spondylolisteesi, hermojuuriaukon ahtaumat
- Aktiiviset sidekudostaudit, reumaattiset sairaudet akuutissa ja ärhäkässä vaiheessa

- Vaikea osteoporoosi, pahat kulumaviat
- Päihtymys, krapula

Huomioitavia asioita ennen kuin varaat ajan kalevalaiseen jäsenkorjaukseen:
- Jos olet luovuttanut verta, saanut kortisonipiikin tai minkä tahansa rokotuksen, niin anna kehon toipua vähintään pari viikkoa ennen kalevalaista jäsenkorjausta.
- Hoito kiihdyttää aineenvaihduntaa, joten erityisesti diabeetikoiden on syytä tämä huomioida. Tule siis ns. hyvissä sokereissa hoitoon ja tarkkaile verensokeria normaalia tarkemmin hoidon jälkeen.
- Ennen sekä jälkeen kalevalaisen jäsenkorjauksen tulee olla vähintään viikko väliä muihin manuaalisiin hoitoihin (esim hieronta, osteopatia, akupunktio, vyöhyketerapia, faskiahoito tms).


Jos sinulla on käytössäsi tarvittaessa otettavia lääkkeitä, esim nitrot tai astmasuihke, ota ne hoitoon tullessasi mukaan!

Kotihoito-ohje kalevalaisen jäsenkorjaushoidon jälkeen:

- Juo runsaasti raikasta vettä. Tarvittaessa lisää hippunen meri- vuori- tai ruususuolaa veden joukkoon.

- Vältä fyysistä rasitusta, saunomista, paljuilua, alkoholin käyttöä sekä kesällä auringon ottoa  kolmen vuorokauden ajan hoidosta.

- Aloita liikunta rauhallisesti omaa kehoasi kuunnellen. Muista hyvä ergonomia työssä ja vapaa-ajalla!

- Hoidon jälkeen kehossa voi tuntua erilaisia tuntemuksia, jotka menevät ohi, kun keho tottuu uuteen asentoonsa.

Merisuolakääre on erinomainen apu mm. tulehduksiin, turvotuksiin, nivelkipuihin, lihaskipuihin ja venähdyksiin. Käytä merisuolakäärettä ennen jäsenkorjaukseen tuloasi tai jäsenkorjauksen jälkeen ja aina tarpeen vaatiessa. Valmistusohje: sulata 3 rkl puhdistamatonta meri- tai vuorisuolaa 2 dl:aan kuumaa vettä. Lisää 8 dl haaleaa vettä, jotta saat huoneenlämpöisen liuoksen. Älä keitä suolaa, jotta sen koostumus ei muutu. Kostuta liuoksessa pieni pyyhe tai muu kangas, purista ylimääräinen vesi pois ja laita kipukohdan päälle.  Hoida 1-3 kertaa päivässä 30-45 minuuttia kerrallaan.

Vartalosokerointi

Sokerointi on ihokarvojen poistomenetelmä 100% luonnollisella sokerimassalla. Karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, jolloin ne eivät katkeile ja iho pysyy pidempään karvattomampana.

Ennen sokerointiin tuloa:
- muistathan tulla sokerointiin vähintään viikkoa ennen ulkomaanmatkaa, koska voimakas sokerikuorinta altistaa ihon palamiselle
- älä kuori tai rasvaa ihoa sokerointipäivänä ja edellisenä päivänä
- saunomista ja hikoiluliikuntaa olisi hyvä välttää sokerointipäivänä
- kainaloiden sokeroinnin jälkeen, älä laita deodoranttia 12 tuntiin 

Ylähuulen sokerointi 15 €
Kainaloiden sokerointi 25 €
Käsivarsien sokerointi 25 €
Bikinilinjan sokerointi 32 €
Säärten sokerointi 44 €
Selän sokerointi 50 €

Sokerointipaketit:
Bikini+kainalot 50 €
Selkä+olkapäät 58 €
Sääret+reidet 62 €
Bikini+sääret 62 €
Bikini+kainalot+sääret 79 €
Bikini+sääret+reidet 89 €
Bikini+sääret+reidet+kainalot 105 €

Hyvän Olon Hoidot

Intialainen päähieronta 45 min 48 €

Päähieronta rentouttaa mieltä, rauhoittaa oloa ja lievittää stressiä. Päähieronta parantaa mm. hartiaseudun ja päänahan verenkiertoa, lievittää stressiä, migreeniä, päänsärkyä, ahdistusta, unettomuutta, levottomuutta ja jännittyneisyyttä. Hoito tehdään istumaasennossa, öljyä ei käytetä, mutta tukka menee kyllä sekaisin :)

Kuumakivihieronta 60 min 65 € / 75 min 72€
Kuumakivihieronnassa käytetään luonnon hiomia basalttikiviä. Lämpöiset kivet liukuvat öljytyllä iholla pehmeästi ja luovuttavat lämpöään kehoon. Lämpö vaikuttaa syvimpiin kudoksiin saakka rentouttaen koko kehon ja laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä, tehostaa aineenvaihduntaa ja lymfaverenkiertoa, tasapainottaa hermoston toimintaa, laukaisee stressiä, nopeuttaa kuona-aineiden poistumista.

Kuivaharjaus ja kokovartalohieronta 75 min 72 €
Pintaverenkiertoa vilkastuttava kuivaharjaus sekä rentouttava klassinen kokovartalohieronta edeten jalkapohjista aina niska-hartiaseudulle saakka. Usein ihonhoidossa kasvot saavat päähuomion ja vartalon ihonhoito jää retuperälle. Myös vartalo kaipaa ja tarvitsee säännöllistä hoitamista. Kuivaharjauksen tarkoituksena on sekä puhdistaa että virkistää ihoa. Se on erinomainen keino vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa ja hiusverisuonien toimintaa. Iho on tämän jälkeen huomattavasti vastaanottavaisempi hoitotuotteille.

Aromahieronta 75 min 72 €
Aromahieronta on rentouttava koko vartalon hoito. Hieronta tehdään rauhallisilla liikkeillä ja se on kevyempää kuin klassinen hieronta. Lempeä hoitoelämys kokonaisvaltaiseen mielen ja kehon hyvinvointiin. Hieronnassa käytetään luonnollisia kasveista uutettuja eteerisiä öljyjä. Hoidon tarkoituksena on rentouttaa sekä mieli että keho.

Jalkahoidot

Virkistävä jalkojen hieronta, 35 min 40 €
Kun aikaa on vähän, mutta jalat kaipaavat rentoutusta ja hierontaa. Jalkojen pikavirkistys tarjoilee sinulle lämpimän jalkakylvyn sekä hieronnan jalkateristä aina polviin ja pohkeisiin saakka. Samalla voimme keskustella sinua askarruttavista jalkojen hoitoon liittyvistä asioista. Tai voit vain heittäytyä hetkeksi arjen yläpuolelle nautiskelemaan jalkojen hieronnasta ja lempeästä musiikista.

Klassinen jalkojenhuolto, 60 min 65 € 
Jalkojen hoidon perusta on hyvä kotihoito. Jos se ei syystä tai toisesta onnistu, olet lämpimästi tervetullut – minä autan sinua. Jalkojen vointi vaikuttaa koko kehon hyvinvointiin. Hyvin hoidetuilla jaloilla käveleminenkin tuntuu luontevammalta. Jalkahoito on aina yksilöllinen hoito, joka toteutetaan toiveittesi ja jalkojesi tarpeen mukaan. Hoito aloitetaan aina lämpimällä jalkakylvyllä, ja hoitoon voi kuulua esimerkiksi kovettumien ja känsien poisto, kynsien huolto, rentouttava hieronta. Lopuksi ihoon hierotaan hoitovoide. Toiveesta kynsien lakkaus +5€ / 10min.

Rentouttava luksus spa-jalkahoito, 90 min 85 €
Arjen tahi juhlan luksushoito! Varmasti ihastusta herättävä lahjaidea! Hoitoon kuuluu lämmin jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien huolto, ihon hoitaminen kuorinnan tai naamion avulla sekä lopuksi pitkä rentouttava koko jalkojen hieronta sekä loppuvoide. Toiveesta myös varpaankynsien lakkaus (HUOM! Kynsien lakkaus vain terveeseen kynteen)

Lahjakortit

Kaikki palvelut ovat hankittavissa myös lahjakortteina.
Lahjakortti hoitolaan on hyvin henkilökohtainen lahja - lahjan saaja ilahtuu varmasti. Muista arjen tai juhlan sankaria ja anna hänelle ihastusta herättävä elämyslahja! Jos lahjansaaja haluaa vaihtaa lahjansa toiseen hoitoon, se onnistuu aina lahjakortin ostoarvolla, joten väärää valintaa et voi tehdä. Halutessasi voit hankkia lahjakortin myös haluamallesi rahasummalle. Lahjakortti on voimassa 4kk ostopäivästä.

Voit hankkia lahjakortin myös sähköpostitse. Ota yhteyttä (tanja(at)bloomigton tai 040 8251 658) niin sovitaan lahjakortin toimituksesta ja maksusta.

Jos olet epävarma hoidon sopivuudesta itsellesi, esim perussairauden tai muun terveydentilaan liittyvän asian vuoksi, varaa aikasi puhelimitse tai sähköpostilla. Tällöin teen jo puhelimessa alustavan kartoituksen tilanteesta ja varmistan, että hoito on turvallista tehdä.

Jos Sinulla tulee kysyttävää, annan mielelläni lisätietoja puhelimitse, sähköpostitse tai facebookin kautta. Hoitoja tehdessäni puhelin on äänettömänä, mutta jätä viesti niin palaan asiaan mahdollisimman pian