Skip to main content
Ekologiset ja eettiset luonnonkosmetiikan tuotteet löydät Bloomingtonista Hämeenlinnasta

Ekologiset tuotteet

Yin Your Skin®

Moi Forest

Luonnonkosmetiikka Hämeenlinna

LUONNON AARTEISTA VALMISTETUT EKOLOGISET JA EETTISET TUOTTEET I HÄMEENLINNA

Me ekokosmetologit olemme sitoutuneet käyttämään tuotteita, jotka ovat aitoja, laadukkaita ja puhtaita - turvallisia sinulle ja ympäristöllemme. Minulle tärkeitä arvoja ovat luonnonmukaisuus, puhtaat luonnolliset raaka-aineet, kestävä kehitys, perinteiden ja juurien kunnioitus sekä henkinen hyvinvointi. Nämä ovat kantavana ajatuksena niin palvelutarjonnassa kuin hoitolassa käytettävien tuotteiden valinnassa. Bloomington tarjoaa sinulle lempeitä hyvän olon hoitoja laadukkaalla luonnonkosmetiikalla sekä ekologiset ja eettisesti luonnon aarteista valmistetut tuotteet kotihoitoon. Valikoimassa: Purodorén laadukkaat, kansainvälistäkin huomiota laadustaan saaneet luonnonkosmetiikkatuotteet, pitkän linjan laadukkaat Dr. Hauschka luonnonkosmetiikkatuotteet, no75-kollageenivalmisteet, Frantsilan lisäravinteet ja kosmetiikkatuotteita, Moi Forestin ihon mikrobiomia vahvistavat metsäpölyä sisältävät tuotteet, Yin Your Skin gua sha -kammat ja ihonhoitohoitotuotteet kosmeettista gua shaa varten. 

Bloomington on Suomen Ekokosmetologit ry:n jäsenyritys. Yhdistyksemme logo symboloi kukkaa ja aurinkoa. Logossa on seitsemän terälehteä, jotka edustavat ekokosmetologin ammattiin liittyviä tärkeitä laatutekijöitä: kasvua, läsnäoloa, korkeaa laatua, biosertifioitua luonnonkosmetiikkaa, sisäistä ja ulkoista kauneutta, rehellisyyttä ja puhtautta. SKY-tähtimerkkiä saa käyttää ainoastaan koulutettu kosmetologi. Se on tae siitä, että ihoasi ei hoida harrastelija. Suomessa kuka tahansa voi kutsua itseään kosmetologiksi. SKY-tähtimerkkiä kantava kosmetologi on varmasti koulutettu ammattilainen. SKY:n arvoja ovat ammattitaito, vastuullisuus, ammattiylpeys sekä halu kehittää ja kehittyä. 

 • Purodoré Natural Skincare

  Sertifioitua ja palkittua suomalaista luonnonkosmetiikkaa

  Bloomingtonin kasvohoidot tehdään pääsiassa Purodorén luonnonkosmetiikalla. Purodoré on kansainvälisesti palkittu luksusluokan kotimainen kosmetiikkabrändi. Huippulaadukas ja läpinäkyvä luonnonkosmetiikkasarja, jossa ei tingitä mistään. Tuotteet valmistetaan Tervakoskella sijaitsevassa tehtaassa. Tuotekehityksestä vastaava kemisti Anu kuuluu Suomen eturivin luonnonkosmetiikan tuotekehittäjiin. Minä olen valinnut Purodorén hoitolasarjakseni, koska:

  ❤ Purodoré tuo ripauksen luksusta ihonhoitoon. Purodorén ylelliset tuotteet ravitsevat ihoa, hellivät aisteja ja kunnioittavat ympäristöämme - kaikkea tätä samalla kertaa. Huippuluokan raaka-aineet ja läpinäkyvät ainesosalistat yhdistyvät ylelliseen käyttökokemukseen.

  ❤ Käyttämällä tuotteita tiedän tekeväni vastuullisen hankinnan, ja ostan samalla työtä Suomeen. Kaikille tuotteille on myönnetty Avainlippu -tunnus.

  ❤ Tuotteiden valmistuksessa käytetään vain 100% luonnollisia raaka-aineita ja mikäli mahdollista, aina luomuraaka-aineita sekä villinä kasvaneita kasveja. Purodorélla suositaan Reilun Kaupan tukemien tilojen tuottamia raaka-aineita. Tuotteiden kehitys ja koko tuotantoprosessi alusta loppuun tehdään Suomessa. Pakkausmateriaaleissa suositaan kierrätysmateriaaleja, ja kaikki mahdollinen valmistetaan Suomessa.

  ❤ Ostaessasi kotimaisia Purodorén tuotteita, tiedän tekeväni kestävän, ekologisemman ja puhtaamman valinnan.

  ❤ Tämän kaiken ja parasta laatua haluan tarjota myös mun kaikille ihanille asiakkailleni.

  Purodorén tuotteissa hyödynnetään laajaa valikoimaa tutkittuja ja tehokkaita raaka-aineita. Aktiivisia raaka-aineita on tuotteissa poikkeuksellisen suuret pitoisuudet parhaiden ja tehokkaiden tulosten saavuttamiseksi. Tuotteet tehdään ilman keinotekoisia aineita tai haitallisia kemikaaleja. Tuotteet on tehty heille, jotka etsivät laadukkaita ihonhoitotuotteita ja odottavat ihonhoidon lisäävän kokonaisvaltaista hyvinvointia.

  Purodorén tuotteet ovat CertClean -sertifioituja. CertClean on Pohjois-Amerikan johtava turvallisen ja puhtaan ihonhoidon sertifikaatti. Sertifikaatin saamiseksi kaikki tuotteet tutkitaan laboratoriossa puolueettomien kolmansien osapuolten toimesta. Sertifikaatti myös kiinnittää huomiota raaka-aineiden eettiseen tuotantoon sekä raaka-aineiden yhteensopivuuteen tuotteissa. Näin kuluttajien on helpompi tehdä kestäviä valintoja, ja tuotteiden turvallisuutta ei tarvitse miettiä.

  Purodorén Spa-tuotelinjan ihonhoitotuotteet ovat saaneet inspiraationsa luonnon ravitsevimmista ja antioksidanttirikkaimmista raaka-aineista. Purodoré Spa on elegantti, puhdas, luonnollinen ja tehokas sarja päivittäiseen ihonhoitoon. Tuotteiden valmistuksessa on suosittu villinä kasvaneita kasveja sekä luomutuotettuja raaka-aineita. 

  Purodoré Gold -tuotelinjan ihonhoitotuotteet sisältävät erittäin arvokkaita ainesosia kuten kultaa, shampanjaa, silkkiä, tryffeliä, ruusua, hillaa ja paljon muuta. Nämä raaka-aineet ovat kliinisten tutkimusten mukaan tehokkaita anti-aging aineita, jotka lisäksi todella hemmottelevat aistejasi ja ihoasi.  Purodoré Gold luonnollinen ja tehokas ihonhoitosarja, joka lisää pisaran luksusta päivittäiseen ihonhoitoosi. Tämän sarjan tuotteiden suunnittelussa innoittajana on toiminut aikuinen iho ja sarja onkin suunnattu +40 vuotiaille. Tuotteet soveltuvat raikkaiden tuoksujensa ja tyylikkäiden pakkaustensa ansiosta niin naisille kuin miehillekin.

  Monesti ihonhoitotuotteiden valmistajat rakentavat koko sarjansa yhden tai kahden vaikuttavan aineen ympärille, ja lisäävät joukkoon tukun täyteaineita. Purodorélla näin ei ole. Jokainen ainesosa on erittäin tehokas, eikä sitä tarvitse täydentää täyteaineilla tai emulgaattoreilla. Purodoré ei myöskään käytä keinotekoisia väri- tai säilöntäaineita. Tuotteet ovat ainutlaatuinen yhdistelmä useita kymmeniä tutkittuja ja vaikuttavia raaka-aineita. Eri ainesosien yhteensopivuus vaatii syvällistä ymmärrystä tuotekehityksestä ja tuotteiden formuloinnista. Tuotekehitystyö perustuu syvään tietoon ja asiantuntemukseen luonnollisista raaka-aineista ja ainesosien yhteensopivuudesta. Mitään aktiivisista raaka-aineista ei koskaan kuumenneta kehon normaalin lämpötilan yläpuolelle. Näin ne säilyttävät sekä hoitavan että myös terapeuttisen vaikutuksen.

  Ota aikaa itsellesi omassa kylpyhuoneessasi tai hemmottele itseäsi hoitolassa. Riippumatta siitä kumman vaihtoehdon valitset tällä kertaa, Purodoré lisää siihen pisaran luksusta.

  Kaikki Purodorén tuotteet löydät www.purodore.fi HUOM! Bloomingtonin asiakkaana saat ensimmäisestä verkkokauppaostoksestasi 20% alennuksen. Tee tilauksesi verkkokaupassa ja käytä alennuskoodia BLOOM24 

  Näin teet täydellisen kasvohoidoin kotikonstein Purodorén tuotteilla

 • Dr. Hauschka

  Ainutlaatuista luonnonkosmetiikkaa

  Saksalainen Dr. Hauschka on Bloomingtonin toinen kasvohoitosarja, joka on syystäkin saanut kulttimaineen. Suosin hoidoissani suomalaisia tuotteita, mutta poikkeuksen sääntöön tekee Dr. Hauschka, koska hoitofilosofia on niin erityinen ja ihana. Ihonhoitotuotteet ovat ainutlaatuisia ja tehokkaita: tarkkaan valitut biodynaamisesti viljellyt ja luomulaatuiset rohtokasvit tukevat ihon kykyä uusiutua ja hoitaa itseään. 

  Tuotteilla on aidolle luonnon- ja luomukosmetiikalle myönnetty kansainvälinen NATRUE-laatusertifikaatti. NATRUE-standardissa erotellaan kolme kosmetiikkatyyppiä: luonnonkosmetiikka, luonnonkosmetiikka, jossa luomuainesosien osuus on vähintään 70 %, sekä luomukosmetiikka, jossa luomuainesosia on vähintään 95 %. Standardista tekee kiinnostavan se, ettei luonnonkosmetiikan käsitettä sinänsä ole suojattu eikä laissa määritelty.Osoitteessa www.natrue.org voit tutustua yksittäisten Dr. Hauschka kosmetiikkatuotteiden sertifiointeihin esimerkiksi englanniksi. Kosmetiikkahankinnoissasi, kiinnitä huomiota NATRUE-merkkiin, sillä se takaa tuotteiden olevan niin luonnollisia kuin suinkin mahdollista!

  Tuotteiden raaka-aineet hankitaan mahdollisimman pitkälle biodynaamisilta viljelmiltä tai valvotusta luomutuotannosta. Jos jotakin raaka-ainetta ei maailmanmarkkinoilla ole saatavana luomutuotettuna, Dr. Hauschka on käynnistänyt luomuviljelyhankkeita sellaisen saamiseksi. Esimerkiksi Intiassa Dr. hauschka on tukenut Satvik-kansalaisjärjestöä risiiniöljytuotannon luomusertifioinnissa, ja siitä lähtien yritys on voinut käyttää luonnonmukaisesti tuotettua risiiniöljyä.

  Voit luottaa siihen, ettei tuotteissa ole synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita, mineraaliöljyjä, silikoneja eikä PEG-yhdisteitä. Laatu on enemmän kuin hyvien raaka-aineiden summa. Luonnollisten raaka-aineiden laadukkuus on reseptien elinehto. Kaikki aineet on täytynyt kasvattaa ja jalostaa huolella ja hellävaroen. Biodynaamisessa viljelyssä kestävän kehityksen periaatteet ovat itsestäänselvyys - yritys antaa maalle jopa enemmän kuin siitä ottavat. Dr. Hauschka kosmetiikassa jokaisella aineosalla on tärkeä merkityksensä, mutta vasta niiden yhteisvaikutuksen ja rytmisen valmistusmenetelmän ansiosta tuotteet saavuttavat ominaisluonteensa, joka auttaa niitä stimuloimaan ihon omaa toimintaa.

  Iholla on uskomaton itsesäätelykyky ja kysy uusiutua myös omin voimin. Kosmetiikkatuotteet eivät koskaan korvaa näitä tehtäviä, mutta tuotteet antavat iholle kohdistettua ja kokonaisvaltaista apua tasapainon saavuttamiseksi ja ylläpitämiseksi.

 • Moi Forest

  Metsäkylpy ihollesi

  Moi Forest -tuotteet on kehitetty vahvistamaan ihoasi arvokkailla luomuraaka-aineilla sekä suomalaisten yliopistojen kehittämällä mikrobiuutteella. Re-Connecting Nature™ -mikrobiuute tukee tutkitusti elimistön mikrobiomia ihon kautta käytettynä. Tunne metsä ihollasi, ja tuo sen hyvää tekevät vaikutukset omaan kylpyhuoneeseesi ♡ 

  Moi Forest on suomalainen kosmetiikkayritys, joka yhdistää luomulaatuiset raaka-aineet, kuten omega-rasvahappoja sisältävät kasviöljyt taianomaiseen Suomen luonnosta saatavaan Reconnecting Nature™ -mikrobiuutteeseen eli metsäpölyyn. Seurauksena on ylivoimaisia ihonhoidollisia hyötyjä erityisesti herkän ihon tueksi. Kaikkien tuotteiden lähtökohtana on luoda synerginen kokonaisuus, joka vahvistaa ihoa ja häiritsee luontoa mahdollisimman vähän. 

  Kaikki Moi Forest -tuotteet valmistetaan Suomessa, ne ovat hiilineutraaleja ja Cosmos Organic - sertifioituja. Lisäksi tuotepakkaukset ovat kierrätettäviä. 

 • Frantsila Herb Farm

  Rakkaudesta luontoon

  Tuotteiden valmistuksessa hyödynnetään kansanlääkinnän perinteitä, ajanmukaisia tutkimuksia ja vuosikymmenten kerryttämää kokemusta.  Frantsila on yrttien luomuviljelyn edelläkävijä Pohjoismaissa. Tuotteiden valmistuksessa hyödynnetään kotimaisten kasvien parantavia voimia. Suomen pohjoinen maaperä ja ilmasto, luonnonmukaiset viljelymenetelmät sekä sadonkorjuun ja kasvien prosessoinnin ihanteellinen ajoitus takaavat tuotteiden korkean laadun ja tehon. Pitkät, valoisat kesäpäivät ja viileät yöt antavat yrteille ylivertaisia aromaattisia ja lääkinnällisiä ominaisuuksia verrattuna eteläisemmillä leveyspiireillä viljeltäviin yrtteihin. Frantsilan yrttejä viljellään luomusertifikaatin vaatimusten mukaisissa olosuhteissa. Opiskellessani Frantsilassa aromaterapeutiksi ihastuin perin pohjin luomuyrttitilan tuotteisiin, ja halusin ehdottomasti ottaa valikoiman tuotteita myyntiin Bloomingtoniin.

 • Number 75

  Kollageenia sisäisesti kauneuteen ja hyvinvointiin

  Veltostunut iho, ihon juonteet, rypyt, pigmenttiläiskät ja couperosa näkyvät ihossa, kun ihon oma kollageeni ja hyaluronihappo vähenevät luonnollisen ikääntymisen seurauksena.

  Kollageenit ovat elimistön yleisimpiä proteiineja ja tärkeitä solun ulkoisen aineen rakenneosia. Kollageeni auttaa mm. pitämään ihon kimmoisana, nivelet liikkuvina ja hampaat sekä luut vahvoina antaen niille kestävyyttä.

  Kollageenin puutteessa keho voikin oireilla näihin liittyen, eli iho alkaa ikääntymään rypyin ja juontein, mustelmaherkkyys lisääntyy, haavojen parantuminen hidastuu, limakalvojen kunto heikkenee ja niveliin tulee erilaisia ongelmia, kuten kipua ja jäykkyyttä.
  Elimistö pystyy valmistamaan sekä kollageenia, että hyaluronihappoa itse. Ihmisen ikääntyessä tahti kuitenkin hidastuu ja kollageenin rakenne heikkenee. Ihomme alkaa menettää kollageenia noin 25 ikävuoden paikkeilla, kun elimistömme alkaa hajottaa sitä 1,5%:n vuosivauhdilla. Tämä prosessi jatkaa kiihtymistään 30 ja 40 vuoden iässä, kunnes 40 ikävuodesta alkaen kollageenin hajoaminen on vielä nopeampaa ja sen tuotanto loppuu kokonaan.
   
  Kollageeni on myös tärkeä elementti hiusten ja kynsien tukirakenteelle. Ikääntyessämme hiukset ohenevat ja kynnet pehmenevät, mikä on usein seurausta elimistön kollageenin vajauksesta. Hydrolysoitu kollageeni tarjoaa ravinnetta myös hiuksiin ja kynsiin.
   
  Hydrolysoitu kollageenilisä aktivoi kehon omaa kollageenin tuotantoa

  Jos kollageeniproteiinia syödään sellaisenaan, hyöty on olematon. Kollageeni kohtaa vatsassa vatsahappojen armeijan, joka pilkkoo sen pieniksi palasiksi: aminohapoiksi ja niiden ketjuiksi eli peptideiksi. Sen jälkeen kollageeni ei ole enää kollageenia. Kollageeniproteiini yksinään on elimistölle aivan liian suuri imeytyäkseen suoraan suolesta verenkiertoon, mutta pienten peptidien kohdalla se on mahdollista.

  Ravintolisien kollageeni onkin hydrolysoitu eli pilkottu valmiiksi. Ne siis sisältävät kollageenipeptidejä. Peptidit vilkastuttavat ihon kollageenituotantoa ja vähentävät kollageenisäikeiden haurastumista. Juuri säikeiden haurastuminen aiheuttaa ryppyjä.

  Kollageenilisien teho perustuu kollageenin sisältämään hydroksiproliiniin. Hydroksiproliini on aminohappo, jonka imeytyminen verenkiertoon on merkki siitä, että kollageenia on hajonnut. Kun kollageenia hajoaa, elimistö saa signaalin, että sitä pitää valmistaa lisää. Kollageenivalmiste aktivoi kehon valmistamaan itse kollageenia.

  Toisin sanoen kollageenilisien tarkoitus on, että kollageenilisä aktivoi oman kehon valmistamaan kollageenia itse. C-vitamiini on prosessissa välttämätön elimistön kollageenin muodostumiselle. C-vitamiinilla on todettu myös useita muita tunnettuja terveyshyötyjä.

  Kollageeni – ikääntyvän ihon paras ystävä

  Kollageeni muodostaa noin 30%-40% ihmisen elimistön proteiinista ja sitä löytyy erityisesti ihosta. Kollageeni on ihon tärkein rakennusaine, jonka osuus ihon kokonaismassasta on noin 75% ja se vaikuttaa ihon kykyyn sitoa kosteutta, mutta se myös vaikuttaa ihon elastisuuteen ja ihon ryppyihin. Kollageenin täydentäminen on yksi keskeisimpiä asioita, joilla voimme estää ennenaikaista vanhenemista. Kollageeni on kuin liima, joka pitää kehon koossa. Kollageenivalmisteen nauttiminen sisäisesti on todettu siloittavan ryppyjä, parantavan ihon elastisuutta ja kosteutta, sekä vähentävän pigmenttiläiskien muodostumista.

  No75- kollageeni nivelille tutkimuksissa havaittiin jo 3 viikon jälkeen kollageenia nauttineessa ryhmässä tilastollisesti merkittävä parannus nivelien kivuntunteessa, jäykkyydessä ja fyysisessä toimivuudessa. Positiivinen vaikutus voimistui 6 ja 12 viikon käytön jälkeen.

  No75- kollageeni iholle tutkimukset ovat osoittaneet, että kollageenipeptideillä on positiivinen vaikutus jo neljän viikon käytön jälkeen ihon rakenneosien, kollageenin, elastiinin ja fibrilliinien muodostumiseen. Ihon kosteuspitoisuus nousee, ihon kimmoisuus paranee ja juonteiden muodostuminen hidastuu.

  Kun kollageenin määrä vähenee iän myötä, hiukset alkavat haurastua, ohentua ja menettää paksuuttaan ja kiiltoaan. Vastaavia muutoksia tapahtuu myös kynsissä. No75 Kollageeni Gold -valmisteen sisältämien aineosien on tutkittu edesauttavan hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointia.

  No75- hydrolysoitu kollageenivalmisteiden sisältämän hydrolysoidun kollageenin on tieteellisissä tutkimuksissa osoitettu auttavan ihon ja nivelten hyvinvointiin. No75-kollageeni valmisteiden sisältämä hydrolysoitu kollageeni muodostuu puhtaista ja luonnollisista bioaktiivisista kollageenipeptideistä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että nämä kollageenipeptidit imeytyvät verenkiertoon

Kun iho huutaa kosteutta! No75-kollageeni ja hyaluronihappo auttavat kosteuttamaan ihoa sisältäpäin. Kun kollageenia muodostuu, elimistöön vapautuu hyaluronihappoa. Hyaluronihappo on molekyyli, joka pystyy sitomaan vettä. Sen avulla iho pysyy kosteana, mikä taas ehkäisee ryppyjen muodostumista. Tuotteella on todettu olevan positiiviset vaikutukset ihon kimmoisuuteen, juonteisiin, ryppyihin, pigmenttiläiskät ja couperosaan. Valmistettu Suomessa. 39€/pss (kesto noin 5kk)

No75 Kollageeni nivelille sisältämien ainesosien on tutkittu auttavan nivelsairauksien ehkäisyssä ja hoidossa. Ravintolisät, kuten kollageeni ovat tarpeen nivelten hyvinvoinnille. No75- kollageeni tuote nivelille sisältää 95% mitä nivelet tarvitsevat. Bioaktiivista II-tyypin kollageenia, glukosamiinia (kasvi), kondroitiinisulfaattia, hyaluronihappoa (kukon heltta) ja C-vitamiinia. Tuote on valmistettu Suomessa. 36€/pss (riittoisuus noin 3-4vko) Tutkimustuloksia nivelkollageenista voit lukea oheisesta linkistä: https://no75.fi/tutkimustulokset/nivelille/

Kollageenintuotanto vähenee ikääntymisen seurauksena, jonka vuoksi hiusten ja kynsien kasvu hidastuu

Tietoisuus kollageenin vaikutuksesta ihon ja nivelten hyvinvointiin on kasvanut, mutta sen vaikutuksista hiusten ja kynsien hyvinvointiin tiedetään vähemmän. Kollageenit ovat elimistön yleisimpiä proteiineja, jotka vaikuttavat kudostemme uusiutumiskykyyn ja solujemme rakenteisiin. Elimistön oma kollageenintuotanto vähenee ikääntymisen seurauksena, jonka vuoksi mm. hiusten ja kynsien kasvu hidastuu, haurastuu ja ohentuu. Kollageenin tuotantoa voidaan tukea kollageeni lisäravinteilla, jotka vaikuttavat solujemme rakenneosiin ja antavat lujuutta ja tukea kudoksille.

No75 Kollageeni Gold -valmisteet eivät sisällä minkäänlaisia lisäaineita, vaan ne on valmistettu puhtaista ja luonnollisista ainesosista Suomessa. No 75 Kollageeni Gold sisältää: hydrolysoitua kollageenia, rautaa, sinkkiä, L-kysteiiniä, biotiinia, pantoteenihappoa, C-vitamiinia ja peltokorteuutetta. 43€/pss (riittoisuus n. 5vko)