Ekologiset tuotteet

Ekokosmetologi Hämeenlinna - Tanja Reijomaa

Minulle tärkeitä arvoja ovat luonnonmukaisuus, puhtaat luonnolliset raaka-aineet, kestävä kehitys, perinteiden ja juurien kunnioitus sekä henkinen hyvinvointi. Nämä ovat kantavana ajatuksena niin palvelutarjonnassa kuin hoitolassa käytettävien tuotteiden valinnassa.

Bloomington on Suomen Ekokosmetologit ry:n jäsenyritys. Yhdistyksemme logo symboloi kukkaa ja aurinkoa. Logossa on seitsemän terälehteä, jotka edustavat ekokosmetologin ammattiin liittyviä tärkeitä laatutekijöitä: kasvua, läsnäoloa, korkeaa laatua, biosertifioitua luonnonkosmetiikkaa, sisäistä ja ulkoista kauneutta, rehellisyyttä ja puhtautta.

Luomukasvohoidot tehdään suomalaisen Anumati Naturalsin tuotteilla. Luonnonkosmetiikkaa on monenlaista - Anumati Naturals on omaa luokkaansa. Tuotteet sisältävät huomattavat määrät aktiivisia ainesosia, ja niillä on mahdollista hoitaa menestyksekkäästi vaativiakin iho-ongelmia. Niiden luomu- ja villikasvipitoisuus on korkea, ja valmistuksessa lähtökohtana ovat aina syötävät raaka-aineet. Käytetyt raaka-aineet ovat täysin kasviperäisiä. Tuotteiden perustana ovat antioksidantit, kaikkine sateenkaaren väreineen. Tuotteita ei ole rakennettu yhden tähtiainesosan ympärille, eivätkä ne sisällä täyteaineita vaan jokaisella ainesosalla on tuotteessa oma tehtävänsä. Aivan kuten kehomme myös ihomme tarvitsee ravintoa, jossa hivenaineet, tärkeät kivennäisaineet ja rasvahapot sekä vitamiinit ovat tallella. Valmistuksessa yhtäkään ainesosaa ei koskaan lämmitetä yli kehon normaalin lämpötilan, jotta tuotteen hoitava ja terapeuttinen vaikutus säilyy. Anumati Naturals on raakaravintoa ihollesi. Tervetuloa tutustumaan kanssani Anumati Naturalsin valloittavaan maailmaan.

Valikoimasta löytyy tällä hetkellä myös Frantsilan Luomuyrttitilan tuotteita, Kaurilan Saunan ekologiset ja eettiset tuotteet - deovoiteet, suolasaippuat, jalkakylpypommit sekä suolakuorintapalat, Nordic Health magnesiumkylpyhiutaleet sekä No75 kollageenivalmisteet. Valikoima laajenee pikkuhiljaa - pysy siis kuulolla! Ajankohtaisimmat hoito- ja tuoteuutuudet sekä tarjoukset tavoitat parhaiten Bloomingtonin some-kanavista sekä seuraamalla Ajankohtaista-osiota.