Soundful Yin Yoga

Soundful Yin® joogaohjaaja TANJA REIJOMAA I LEMPEÄÄ JOOGAA HÄMEENLINNASSA

Soundful Yin® -joogassa yhdistyy äänimaljat, Yin-jooga ja kosketus.

Yin-jooga etenee rauhallisesti ja asanoissa viivytään pitkään, jolloin päästään vaikuttamaan faskioiden, jänteiden ja nivelten avautumiseen ja vahvistumiseen. Yin-joogassa ei haeta aktiivisia venytyksiä, eikä mennä kehon äärirajoille.

Soundful Yin® -tunnilla äänimaljoja soitetaan keholla ja aurassa edistäen rentoutumisen tunnetta yin-jooga asanoissa. Tunnilla voidaan käyttää myös gongia, sadekeppejä ja kosheja. Tarkoituksena on lisätä kehon rentoutumista äänivärähtelyn ja kosketuksen avulla.

Soundful Yin® on syvärentouttavaa joogaa, joka rauhoittaa hermostoa, vapauttaa fyysisiä tukoksia kehossa, tuo tilaa ajatusten väliin ja vahvistaa yhteyttä omaan itseen.

Tunnit:

 

Restoratiivinen jooga

Restoratiivinen jooga TANJA REIJOMAA I rentouttava JOOGA HÄMEENLINNASSA

Tulossa pian!

Jos olet epävarma hoidon sopivuudesta itsellesi, esim perussairauden tai muun terveydentilaan liittyvän asian vuoksi, varaa aikasi puhelimitse tai sähköpostilla. Tällöin teen jo puhelimessa alustavan kartoituksen tilanteesta ja varmistan, että hoito on turvallista tehdä.

Jos Sinulla tulee kysyttävää, annan mielelläni lisätietoja puhelimitse, sähköpostitse tai facebookin kautta. Hoitoja tehdessäni puhelin on äänettömänä, mutta jätä viesti niin palaan asiaan mahdollisimman pian