Skip to main content

Lue täältä Bloomingtonin ajankohtaiset uutiset!

KUKOISTA miniretriitti

Kesästä saakka suunnitteilla ollut "KUKOISTA // Yin by Bloomington" -miniretriitti toteutuu vihdoin!
Lauantaina 10.12 klo 12-16.15
Hyvän Olon Joogakeskuksella.
 
Odotan tätä niin innolla ❤️
 
/1.9.2022
KUKOISTA Hyvän Olon Joogakeskus
 
"KUKOISTA" hyvän olon miniretriitti hellii ihoasi, kehoasi ja mieltäsi.
Iltapäivä koostuu kahdesta osiosta, joiden välissä on puolen tunnin välipalatauko.
???? Rentouden aalloille sinut johdattelee hermostoa hellivä ja hoivaava Soundful Yin® -jooga
???? Yin Your Skin® gua sha workshopissa pääset tutustumaan kosmeettiseen gua shaan ja tekemään itsellesi ihanan, rauhoittavan hoidon kasvoille ja päälle ammattilaisen opastuksella
 
Yin-jooga on joogamuodoista rauhallisin ja lempein. Pitkiä, syvävenyttäviä rentoutusasentoja, joita voidaan myös tukea erilaisin apuvälinein, jotta löydetään keholle mahdollisimman mukavat oltavat, jotta keho voi hiljalleen sulaa asentoon ja näin rentoutuu. Yin-jooga on myös todellista kauneusjoogaa, jonka vaikutukset paitsi tuntuvat kehossa, myös näkyvät välittömästi kasvoilla. Soundful Yin® tunnilla joogaharjoitukseen lisätään vielä äänimaljojen lempeä sointi ja värähtely sekä lempeä kosketus. Tarkoituksena on lisätä kehon rentoutumista äänivärähtelyn avulla. Ääni on energiaa, jonka voimme tuntea väreilynä kehossamme. Maljojen ääni ja värähtely ikään kuin hieroo kehoa sisältäpäin poreillen kehon nesteissä ja triljoonassa solussa. Soundful Yin® -jooga vaikuttaa hermostoa rauhoittaen, stressihormoni kortisolin tasoa madaltaen, edistäen side- ja lihaskudoksen sekä nivelten venyvyyttä ja energiansaantia, aktivoiden imunesteiden ja verenkierron virtausta, tehostaen kuona-aineiden poistumista ja tuoden levollisen olon.
 
Yin Your Skin® kosmeettinen gua sha on kauneusalalla tunnetun Katja Kokon luoma ainutlaatuinen ihonhoitokonsepti. Katja on myös itse pitkän linjan joogi ja puhuu vahvasti yin-joogan hyödyistä. Yin-joogaharjoituksesta nimensäkin ammentava Yin Your Skin® gua sha ja Soundful Yin® sopivat niin täydellisesti yhteen!
Gua sha on yli tuhat vuotta vanha, kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuva hoitomuoto. Kosmeettinen gua sha -hoito kasvoille tuo iholle kiinteyttä, elinvoimaa ja kirkkautta ja vähentää turvotusta erittäin tehokkaasti. Workshopissa pääset tekemään gua sha hoidon itsellesi ammattilaisen opastuksella. Hoito vapauttaa tehokkaasti jännityksiä lihaksissa ja faskioissa, parantaa sekä verenkiertoa että aineenvaihduntaa. Gua shan jälkeen olo on virkeä ja elinvoimainen.
 
Kosmeettinen Yin Your Skin® gua sha -hoito on yksi hoitolani ehdottomasti suosituimmista hoidoista. Tähän miniretriittiin osallistujana saat 10€ arvoisen etusetelin, jonka voit käyttää hoitolassa kosmeettiseen gua sha hoitoon. Hoitolahoitoja suositellaan sarjahoitona, jolloin hoitotavasta saa parhaan mahdollisen hyödyn. Kun lisäksi opit tekemään hoitoa itsellesi hoitolassa tehtyjen sarjahoitojaksojen väleissä, niin avot!
 
Mitä lämpimimmin tervetuloa ”KUKOISTA // Yin by Bloomington” miniretriittiin oppimaan gua shan perustekniikat sekä rentoutumaan yin-joogaten äänimaljojen lempeässä väreilyssä.
Lisäksi pääset tutustumaan uuteen suomalaiseen luksuslaatuiseen luonnonkosmetiikkasarja Purodoréen, jonka tähtiraaka-aineita ovat mm. fermentoitu kulta ja samppanja. Että kertakaikkiaan wau!
 
Ilmoittautua voit vaikka heti tanja @ bloomington.fi tai whatsapp 040 825 1658
Mukaan mahtuu max 12 osallistujaa.
Hinta 85€ / osallistuja
 
Mukaan tarvitset oman gua sha lastan, muut tarvikkeet ja välineet löytyvät talon puolesta. Mikäli sinulla ei ole sopivaa gua sha lastaa, minulla on lastoja myös myynnissä. Ilmoita tarpeesta ilmoittautumisen yhteydessä!
 
JALO-lasta 60 €, NIVA-lusikka 55 €. Workshopia varten tilattu gua sha kampa -20% norm hinnasta. Et tarvitse välttämättä molempia välineitä. Jos haluat vain yhden välineen, suosittelen Jaloa.
 
Mutta hei! Olisi ihanaa nähdä mukana just sut!
 
Ootellen jo, Tanja
- kosmetologi
- Yin Your Skin ® Professional
- äänimaljahoitaja
- Soundful Yin® Yoga ohjaaja