Lue täältä Bloomingtonin ajankohtaiset uutiset!

Minä hoitajana

tanja hoitajana bloomington kauneushoitola kalevalainen jäsenkorjaaja hämeenlinna

Opiskellessani kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi muutamia vuosia sitten, opintojen puolivälissä meille annettiin kotitehtäväksi analysoida itseämme hoitajana. Kirjoitin 5.5.2017 seuraavasti:

"Jäsenkorjauksen ohella opiskelen kauneudenhoitoalan perustutkintoa eli kosmetologiksi. Molemmat hoitotyöt ovat ihmisläheistä palvelutyötä. Aito kiinnostus ihmiseen, halu auttaa ja pyrkiä löytämään ratkaisu asiakkaan ongelmaan sekä tukea ja edistää hyvinvointia ovat mielestäni  tärkeimpiä ominaisuuksia näiden molempien ammattien harjoittajalle. Minun vahvuuksiani ovat positiivinen asenne ja ote niin työhön kuin elämään yleensäkin, asiakaspalveluhenkisyys sekä innostus uuden äärellä. Tiedonjanoni on jatkuva, ja tutkijatyyppinä asioista selville ottaminen on minulle luontaista. Aiemmassa ammatissani ja työssäni liike-elämän parissa olen tottunut toimimaan hyvin monenlaisten, erilaisten ihmisten kanssa.

Kysyin asiakkailtani millaisena hoitajana he minut näkevät. Tässä muutamia poimintoja: "Asiakkaan huomioon ottava, hienotunteinen, osaava, luotettava, tarkka ja asiantunteva." "Sulla on hoitajan kädet." "Rempseällä, mutta asiallisella otteella toimiva." "Empaattinen ja positiivinen - kerrot mitä teet, asiakkaalla on turvallinen olo." "Otat asiakkaan huomioon ihmisenä ja kokonaisvaltaisesti." "Läsnäoleva, rentouttava ja sulla on tosi miellyttävä näppituntuma." "Luottamusta herättävä, kuuntelet asiakasta erittäin hyvin ja etsit myös vaihtoehtoisia ratkaisuja asiakkaalle ja suosittelet muita asiantuntijoita tai kollegoitasi, mikäli ratkaisu ei ole sinun hoitoalaasi. Tästä SUURI plussa!" Jos nämä kaikki yllämainitut ominaisuudet täyttyvät yhdessä hoitotilanteessa edes osittain niin sanoisin, että oikealla raiteella ollaan."  

Opinnoistani on jo tovi, ja yrittäjänä olen toiminut kohta jo kolme vuotta. Joka päivä ja jokaisessa hoitotilanteessa teen aina parhaani, että pysyn oikealla raiteella edelleen. Mitä lämpimimmin tervetuloa hoidettavakseni!

Olen kirjoittanut muistiinpanoihini seuraavan ajatuksen, joka kuvaa mielestäni hienosti sitä kuinka on. Valitettavasti en ole kirjannut ylös sitä kenen kirjoittama ajatus tämä on. Mutta näin se on, että:

"Ihminen tarvitsee kosketusta, nähdyksi ja kuulluksi tulemista sekä tukalien tunteiden poispesemistä. Ihan jokainen. Myös sinä."