Skip to main content

Lue täältä Bloomingtonin ajankohtaiset uutiset!

Yin Your Skin® - ihosta ytimeen

Yin Your Skin Hämeenlinna Bloomington gua sha kasvohoidot

Minulla on ollut kunnia saada osallistua ensimmäisten kosmetologien joukossa upean Katja Kokon www.katjakokko.com opissa kosmeettisen gua shan saloihin! Tällaista hoitoa ei ole aiemmin ollut tarjolla - kosmeettinen gua sha on ihonhoitomenetelmä, joka hoitaa pintaa syvemmältä.

Katja Kokko on yksi luonnonkosmetiikan siteeratuimmista pioneerinaisista. Hän on kehittänyt opintojensa ja tutkimustyönsä pohjalta Yin Your Skin® PRO kosmeettisen gua shan metodin, joka on aivan omaa luokkaansa jo pelkästään kestoltaan, mutta myös vaikutuksiltaan ja tehokkuudeltaan. Sitä ei voi laittaa samaan laatikkoon minkä tahansa gua shan kanssa. Yin Your Skin® PRO on kosmeettinen gua sha tekniikka, jossa yhdistyy perinteisen kiinalaisen lääketieteen mukainen gua sha, sidekudoshieronta (tarkemmin sanottuna löyhän sidekudoksen manipulaatio) sekä lymfahieronta. Se ei siis ole perinteistä kiinalaisen lääketieteen gua shaa, vaan erityisesti kosmeettiseen hoitoon räätälöity tekniikka, jonka vaikutukset ovat syvät ja kokonaisvaltaiset.

”Kun ikiaikaiset perinteet ja moderni kauneudenhoito kohtaavat.” Tästä ajatuksesta syntyi Yin Your Skin® PRO kosmeettinen gua sha -hoitokonsepti. Hoito on lempeä ja tehokas koko kehoa ja mieltä rentouttava elämyksellinen ihonhoitokokemus. Hoito tehdään gua sha -välinein eli Bian-kivestä valmistetulla kasvolastalla sekä jadekivilusikalla. Kosmeettinen gua sha kohottaa ja tuo kasvojen luuston esille, silottaa hienoja juonteita, nopeuttaa turvotuksen ja kuona-aineiden poistumista. Lymfaattisia liikkeitä lisäämällä saamme myös hyödyllisiä vaikutuksia iho-ongelmien hoidossa. Kosmeettinen gua sha -hoito tuo kasvojen iholle kiinteyttä, elinvoimaa ja kirkkautta, lisää ihon verenkiertoa, jolloin solut saavat happea ja ravinteita ja näin ollen iho on elinvoimaisempi. Hoito kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä tuoden kasvojen piirteet kauniisti esille. Upea hoito myös kiristyneelle purentalihaksistolle. Lisäksi hoidossa käytettävät tuotteet hemmottelevat aisteja aromaterapian avulla, ja vaikuttavat myös autonomisen hermoston tasapainottumiseen, jolloin keho ja mieli rauhoittuvat. Todellinen luksushoito siis vai mitä?  Tämä on hoito, joka vaan täytyy kokea! Varaa oma aikasi tästä

Kosmeettinen gua sha vaikuttaa pinnan alle, ihosta ytimeen, sinne missä todelliset ja pitkäaikaiset tulokset syntyvät. Vaikutukset näkyvät jo yhden kerran jälkeen, mutta pitkäaikaisten tulosten saavuttamiseksi suositellaan sarjahoitoa, sekä mahdollisuuksien mukaan kotona tehtävää itsehoitoa. Sarjahoitoon sisältyy oma Yin Your Skin® Lahja -gua sha kivilasta sekä käyttöopastus kotihoitoon. Näin voit tukea ja ylläpitää hoitovaikutuksia myös kotona. Yksi hoitokerta sisältää alkupuhdistuksen, hoitoveden ja öljyn sekä gua sha -hoidon dekolteen, kaulan, kasvojen ja pään alueelle.

Gua sha -hoito ei sovi jos

- kasvoissasi on täyteaineita

- sinulla on todella ohut iho

- ihossasi on tulehdustila

- syöpä, muut vakavat sairaudet

- käytät säännöllisesti kortisonilääkkeitä, jotka ohentavat ihoasi

- kuume, tulehdussairaudet 

- raskauden kolme ensimmäistä kuukautta

Mikäli sinulla herää kysymyksiä aiheesta niin ole rohkeasti yhteydessä tanja(a)bloomington.fi