Lue täältä Bloomingtonin ajankohtaiset uutiset!

Uusi osoite!

31.12.2020 / Tanja

Tässä sitä nyt ollaan. Uuden vuoden kynnyksellä. Selvittiinpäs! On aika kääriä muistojen naftaliiniin tämä kummallinen vuosi 2020. Sitä ennen on vielä kiitosten aika. Kiitos teille ihanat asiakkaani, kun olette luottaneet oman hemmotteluhetkenne ja hyvinvointinne huollon minun käsiini. Kiitos koko sydämestäni! Ilman teitä ei Bloomingtonin tarina jatkuisi vuoteen 2021. Mutta niin vaan jatkuu, ja vieläpä ihan mukavasti, ja se on wallan mahtawaa! Uusi vuosi 2021 - olkoon se onnekas ja hyvä! Muista pitää huolta elämäsi tärkeimmästä ihmisestä - Sinusta. 
 
Jotta voi kehittyä, pitää hieman muuttua. Ja tällä kertaa muuttaa. Bloomington muuttaa lähemmäs keskustan ydintä, Suomen Kasarmille, 1.2.2021. Tammikuun ajan palvelen vielä Antreantiellä Puistonmäessä, mutta heti helmikuun alusta hyvinvoinnin huoltamo jatkaa toimintaansa uusissa ihanissa tiloissa. Uudelle huoltamolle, Suomen Kasarmi rakennus 8:aan, kurvataan Eureninkadun puolelta. Rakennuksessa on viimeksi sijainnut Varuskunnan päiväkoti. Aikoinaan rakennuksessa on ollut upseereiden asuntoja, ja se onkin nimetty Päälliköksi. Kyllä siellä kelpaa! Ja ei muuten huolta - parkkeeraus onnistuu edelleen kätevästi piha-alueella, vaikka ollaankin vastedes kaupungin ytimessä. Hoitolan konsepti pysyy samana, eli vahvalla luontotwistillä mennään edelleen perinteitä kunnioittaen.
 
Aiwan mahtawaa uutta vuotta just sulle - tuokoon uusi vuosi tullessaan sinulle sen, mitä sinun sydämesi kaipaa ❤ 

Bloomington Hämeenlinna Suomen Kasarmi 8

HUOM! Kun saavut ensimmäistä kertaa uudelle huoltamolle autolla, niin huomioithan seuraavan: jotta pääset kääntymään Suomen Kasarmi 8:n pihaan,  sinun pitää ajaa Eureninkatua Turuntien suunnasta. Reitin löydät helposti myös Google Mapsista kun laitat hakuun Bloomington. Osoite on niin uusi, että sillä ei välttämättä löydy vielä (12/2020).

Bloomington kauneushoitola kalevalainen jäsenkorjaus Hämeenlinna Suomen Kasarmi