Lue Bloomingtonin ajankohtaiset uutiset ja tutustu tarjouksiin!

  • Anna lahjaksi lahjakortti!

  • Kuukausittain vaihtuvia tarjouksia!

Koronatiedote

‼️ AJANKOHTAISTA ‼️

Hoitola on suljettu 16.3. alkaen toistaiseksi vallitsevan koronatilanteen takia. Haluan toimia vastuullisesti ja omalla toiminnallani olla mukana ehkäisemässä koronaviruksen leviämistä ja sairastumispiikkiä. Koen sen erittäin tärkeäksi tässä tilanteessa. Otetaan fyysistä etäisyyttä ja henkistä läheisyyttä. Nähdään taas kun aika on! 

Lahjakortit ovat nyt myynnissä extra-pitkällä voimassaoloajalla: normaalin neljän (4) kuukauden sijaan 31.12.2020 saakka. Tilaukset sähköpostilla  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. +358 40 825 1658. Lahjakortit toimitetaan postitse tai sähköpostilla.

Lahjakortti hoitolaan on hyvin henkilökohtainen lahja - lahjan saaja ilahtuu varmasti. Muista arjen tai juhlan sankaria ja anna hänelle ihastusta herättävä elämyslahja! Jos lahjansaaja haluaa vaihtaa lahjansa toiseen hoitoon, se onnistuu aina lahjakortin ostoarvolla, joten väärää valintaa et voi tehdä. Halutessasi voit hankkia lahjakortin myös haluamallesi rahasummalle.

Pidetään huolta toisistamme, ja pysytään positiivisina. Eiköhän me suomalaiset mennä tämän mokoman koronasuon yli, että heilahtaa. Yhdessä.

Lämmöllä, Tanja