Lue Bloomingtonin ajankohtaiset uutiset ja tutustu tarjouksiin!

  • Anna lahjaksi lahjakortti!

  • Kuukausittain vaihtuvia tarjouksia!

Suosi luonnollista

soap 2726371 960 720

🥕🌿Kolme syytä suosia luonnonkosmetiikkaa

Ostatko luomubanaaneja? Luomumaitoa? Entä miten on käsisaippuan laita? Tai ihovoiteesi? Luomuruokien ostamisesta on tullut monille jo luonteva tapa. Sama hyvä tapa kannattaisi ottaa käyttöön myös kosmetiikan valinnassa. Oletko koskaan miettinyt, kuinka montaa kosmetiikkatuotetta käytät päivittäin? Lasketaanpa: shampoo, hoitoaine, kasvovoide, deodorantti, meikkituotteet, meikinpoistoaine, suihkusaippua... Oletko koskaan miettinyt mitä ne sisältävät? Uhraamme paljon aikaa ja vaivaa valitessamme ravintorikkaita ja mahdollisimman puhtaita ruoka-aineita, mutta useinkaan emme pysähdy pohtimaan sitä millaisia vaikutuksia käyttämällämme kosmetiikalla on terveyteemme ja ympäristöömme.
 
Iho on kehomme suurin elin. Miksi altistua mahdollisille terveysriskeille? Seuraavassa kolme hyvää syytä, miksi kannattaa suosia luonnonkosmetiikkaa:
 
🥕🌿Parasta ihollesi. Monilla luonnollisilla, ravintorikkailla ainesosilla on mahtava kyky toimia yhdessä ihon kanssa ja tukea ihon omia luonnollisia mekanismeja.  Luonnonkosmetiikka sisältää luonnollisia raaka-aineita, jotka iho ja keho tunnistavat ystävikseen. Hoida ihoasi ja kehoasi rakkaudella. Iho hyötyy kasvikunnan aktiivista tehoraaka-aineista, jotka tehostavat ihon mikroverenkiertoa, soluaineenvaihduntaa ja auttavat sitä pysymään nuorekkaana, terveenvärisenä ja elastisena. Kauniin ihon salaisuus löytyy aina pintaa syvemmältä.
🥕🌿Parasta terveydelle ja ympäristölle. Synteettiset kemikaalit voivat olla täysin vaarattomia, mutta jotkut niistä voivat olla hyvinkin haitallisia sekä ympäristölle että terveydelle. Jotkut synteettisistä ainesosista on todettu hormonihäiritsijöiksi, toiset taas ympäristölle vaarallisiksi. Synteettiset kemikaalit voivat aiheuttaa ongelmia erityisesti hedelmällisessä iässä oleville naisille, sillä hormonihäiritsijöiksi luokitellut aineet voivat kulkeutua raskauden aikana sikiöön. Hormonihäiritsijät voivat myös vaikuttaa hedelmällisyyteen.
🥕🌿Muista myös sisäinen ihonhoito! Syö monipuolisesti luomulaatuista ruokaa ja varmista, että ruokavaliossasi on riittävästi mikroravnteita sekä hyviä rasvoja ja proteiinia. Voit myös kokeilla kollageeniravintolisiä. Pidä huolta nestetasapainostasi! Kauniin ja hyvinvoivan ihon tärkein kulmakivi on riittävä vedenjuonti.