Lue täältä Bloomingtonin ajankohtaiset uutiset!

Silkinpehmeyttä sokeroinnilla

Silkinpehmeyttä sokeroinnilla

Oletko valmis ottamaan kesän vastaan silkinpehmein säärin ilman häiritseviä ihokarvoja? Sokeroinnit kannattaa aloittaa viimeistään nyt! Kun esimerkiksi kainalot sokeroidaan alussa 2-3 viikon välein, ehtii karva sopivasti ohentua kesäksi, eikä hentoinen karvan pää häiritse sokerointien välilläkään.

⁉️ Mitä sokerointi on⁉️ Sokerimassan ja oikean tekniikan avulla iholta poistetaan häiritsevät ihokarvat. Karvanpoisto tehdään myötäkarvaan, jolloin karva ei katkea, vaan karva saadaan poistettua juurineen karvatupesta eikä karvatuppi ärsyynny. Sokeroinnin ansiosta karvankasvu hidastuu ja karva muuttuu pehmeäksi, ja mikä ainakin minusta on parasta, karva kasvaa takaisin ilman pistelevää sänkeä. Sokerilla voidaan poistaa erittäin lyhyttäkin ihokarvaa kaikilta ihoalueilta.

Sokerointi on myös erinomainen vartalokuorinta. Sen avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti, mutta tehokkaasti, myös se karhea ja kuiva kerros (eli kuollut ihosolukko) ihon pinnalta. Tuloksena on karvaton, silkinpehmeä ja terve iho. Sokeri on ihoystävällinen, luonnollisia ainesosia sisältävä, vesiliukoinen ja turvallinen tapa poistattaa ihokarvoja niiltä kehon alueilta, joille et niitä kaipaa.

56391642 407560193126063 9010615841095417856 n