Lue täältä Bloomingtonin ajankohtaiset uutiset!

Talvi-ihon kotihoito

❄️❄️❄️Talvi-ihon kotihoidon ABC❄️❄️❄️

Talvella on ihanaa kääriytyä pehmeisiin vaatteisiin, ulkoilla raikkaasta pakkassäästä, lepäillä takkatulen äärellä ja nautiskella lempeistä löylyistä saunan lauteilla. Mieli lepää. Talvella myös iho kaipaa erityistä huolenpitoa - pehmeää hoitoa ja kosteutusta.

Ihon pintakerros kuivuu kun veden haihtumista ehkäisevien rasvojen määrä ihossa on niin vähäinen, että vettä pääsee haihtumaan myös ihon syvemmistä kerroksista. Ihon pintaa suojaava hydrolipidikerros koostuu ihosolujen valmistamista keramideista, rasvahapoista ja kolesterolista. Myös keramidit vähentävät veden haihtumista iholta ja samalla ehkäisevät sen kuivumista. Kesällä auringonvalon avustuksella ihossa syntyy keramideja, ihon pintakerros paksuuntuu ja kosteustasapaino pysyy kunnossa. Talviaurinko ei valitettavasti riitä paksuntamaan ihoa, joten keramideja ei synny riittävästi ja näin ollen tarvitaan kosmetiikkaa pitämään iho pehmeänä ja terveenä.

PUHDISTA kasvot ihotyypillesi sopivalla luonnollisella puhdistajalla. Talviaikaan monen iholle sopii hellävarainen maitomainen puhdistustuote. Huuhtele haalealla vedellä.
KOSTEUTA - pyyhi kasvot kasvovedellä kostutetulla vanulapulla. Kasvovesi auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Superannoksen kosteutta saat kun taputtelet kasvoillesi useita kerroksia kasvovettä. Kasvoveden kanssa saa lotrata. 
HELLI ihoasi parilla tipalla kasvoöljyä tai seerumia tarvittaessa. Seerumi antaa kasvoillesi lisäbuustauksen kosteuttavia ainesosia, kasvoöljyllä taas tankkaat ravintorikkaita ainesosia.
SUOJAA ihosi kosteuttavalla voiteella. Ulkoillessa suojaa ihoasi lämpimällä kankaalla. Älä unohda aurinkosuojaa talvellakaan.

Bloomingtonista löydät puhtaat, suomalaiset, made safe -sertifioidut Anumati Naturalsin luomutuotteet.

people 2597454 1920