Tanja Reijomaa

SKY-kosmetologi, kalevalainen jäsenkorjaaja, yrittäjä

Ajankohtaista


Joulun tuotetarjoukset

paketti

Peruspaketti luonnonmukaiseen ihonhoitoon 95€ (norm 114,50) Anumati Naturals on  fytoterapiaan sekä ihon ravitsemukseen perustuva ammatti ihonhoitosarja, joka tarjoaa kokonaisvaltaisuutta ihonhoitoon. Sarja on  luotu suomalaisen luonnon ja kansanperinteen inspiroimana. Tuotteet kunnioittavat ja ylläpitävät ihon optimaalista pH- ja kosteustasapainoa, mikä saa ihon sekä tuntumaan että näyttämään  terveeltä ja elinvoimaiselta. Tuotteet ovat monikäyttöisiä ja suunniteltu vastaamaan ihon kaikkiin tarpeisiin. Niiden koostumukset ja ainesosat on suunniteltu toimimaan yhdessä ja täydentämään toisiaan. 

 Hellävarainen puhdistusvoide kasvoille, kaulalle ja dekoltee alueelle. Sopii talviaikaan kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivalle, pintakuivalle, normaalille tai ikääntyvälle iholle. Myös silmämeikin poistoon.

 Uudistava, virkistävä ja rauhoittava kasvovesi - luonnon tehovoimaa marjoista ja kukista! Sopii kaikille ihotyypeille ja herkälle iholle. Uudistava, virkistävä ja rauhoittava kasvovesi, joka ei kuivata ihoasi.

 Täyteläinen kosteusvoide 24h. Todellinen suoja ihon kosteustasapainoon. Ihon tärkein hoitotuote yhdessä puhdistuksen kanssa on kosteusvoide. Tämä kokonaisvaltainen voide sisältää hyvää tekeviä öljyjä, joita iho tarvitsee näyttääkseen ja tuntuakseen hyvältä!

miehet

Tuotepaketti miehelle 100€ (norm. 124€) Anumati Naturals for Men ei ole mikään ihan tavallinen miesten ihonhoitosarja. Ainutlaatuinen ainesosien synergia antaa tuotteille niiden luonteen. Keskeisessä osassa ovat jalopuut, kuten tammi, saarni ja jalava, joiden lehdissä ja kaarnassa on paljon vitamiineja, kivennäisaineita ja fenoleja. Miesten linjasta löydät kolme tuotetta, koska siitä on haluttu tehdä mahdollisimman yksinkertainen käyttää.

Cleanse& Shave 2 in 1 - energisoiva 2 in 1 puhdistusvoide parranajoon. Ravitseva puhdistusvoide, joka sopii sekä päivittäiseen kasvojen pesuun että parranajoon.
 
Rescue Hydration - ikääntymisen merkkejä vähentävä sekä ihoa rauhoittava hoitotiiviste miehille. Miehekäs, hieman mausteinen tuoksu. Soveltuu erinomaisesti kosteuttavaksi aftershave-tuotteeksi.

Moisturizing Emulsion - kosteuttava 2-in-1 kasvovoide vähentää ihon kiiltoa ja suojaa ihoa ikääntymisen merkeiltä. Silmänympärysiholla se vähentää turvotusta, vaalentaa tummia silmänalusia ja kiinteyttää silmänympärysihoa.
 
 
 oljyt
 
Kaksi kasvoöljyä yhteishintaan 100€ (erikseen ostettuna 55€/tuote) 

Karelian Rose Facial Oil on ylellinen ja ravinteikas luomukasvoöljy, joka antaa ihollesi kosteutta ja hyvinvointia. Hoida väsynyt, stressaantunut ja auringon vaurioittama kasvojen iho kukoistamaan jälleen! Erittäin tehokas suoja ihon ennenaikaiseen vanhenemiseen. Tarkkaan valitut hoitavat aineosat korjaavat ihon pintaa sekä stimuloivat kollageenin tuotantoa sekä auttavat vähentämään ihon juonteita ja iän mukanaan tuomia maksaläiskiä. Sisältää runsaasti retiinihappoa. Aktiiviaineet täydentävät ihon lipidejä, parantavat ihon kosteudensitomiskykyä sekä parantavat myös ihon omien kantasolujen pitkäikäisyyttä. Tämä kauneuseliksiiri antaa sileän, nuorekkaan, säteilevän ihon, ja sitä voidaan käyttää  myös  epäpuhtaalle iholle. 

 Desert Flower Oil saa nimensä mukaisesti sinut puhkeamaan kukkaan. Elvyttävä kasvoöljy on tehohoito kuivalle ja aikuiselle iholle. Luomuöljyjä sisältävä kasvoöljy elvyttää tehokkaasti kuivaa ihoa, silottaa ryppyjä ja tekevät ihosta kosteutetun ja tasaisen. Napakoittaa ihoa ja vähentää ikääntymisen merkkejä. Vain hoitavia luomu raaka-aineita, ei muuta!

bodylotionit

Kaksi vartalovoidetta yhteishintaan 70€ (erikseen ostettuna 39€/tuote)                                                                                   Valloittava Vanilja Mousse vartalolle, sopii erittäin hyvin herkän ja kuivan ihon hoitoon. Miellyttävä koostumus imeytyy syvälle ihoon samalla kosteuttaen ja kiinteyttäen ja tehden ihosta ihanan pehmeän. Vartalovoide jättää iholle hennon tuoksun.

✔ Moisturizing Body Milk - herkällekin iholle soveltuva vartalomaito. Täyteläinen vartalomaito ravitsee, uudistaa ja suojaa vartalosi ihoa. Parantaa ihon elastisuutta sekä suojaa ihon ennenaikaista vanhenemisesta. Täyteläinen vartalomaito ravitsee, uudistaa ja suojaa vartalosi ihoa.  Soveltuu erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Hoitavat ja suojaavat luomuöljyt sisältävät iholle tärkeitä rasvahappoja. Se imeytyy nopeasti ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Parantaa ihon elastisuutta sekä suojaa ihon ennenaikaista vanhenemisesta. Herkällekin iholle soveltuva vartalomaito pitkäkestoiseen kosteutukseen. Pehmeä ja täyteläinen koostumus.

 Kaikki tarjoukset ovat voimassa niin pitkään kuin tavaraa riittää, mutta enimmillään 20.12 saakka!