Tanja Reijomaa

SKY-kosmetologi, kalevalainen jäsenkorjaaja, yrittäjä

Ajankohtaista


Joulun aikaa, joulun taikaa 2019

Joulunaika alkaa olla jo ovella. Kun kurkkaat iltasella pihamaalle ja kuulostelet oikein tarkkaan, kuuletko jo kulkusten kilkatuksen? Oletko jo nähnyt piippalakkien pilkahduksia? Jouluna on aikuisenkin lupa antaa mielikuvitusseikkailulle siivet ja aikaa - joulussa on sellaista taikaa! Entä mitä Sinä toivot jouluksi? Kiirettä, huisketta ja salaisuuskuisketta? Rauhaa ja rakkautta, ihmisille hyvää tahtoa? Joulu on antamisen aikaa. Entäpä jos tänä vuonna lahjoittaisitkin läheisellesi tavaran sijaan aineettoman elämyslahjan? Jos kuitenkin rakastat kääriä lahjapaketteja ekologiset tuotteet ovat iloa antava lahjaidea.

Lahjakortti kasvohoitoon? Olo rauhoittuu, mieliala kohenee ja stressi lievittyy samalla kun aidot luonnolliset raaka-aineet hellivät ihoa. Tai kalevalaiseen jäsenkorjaukseen? Suomalaiseen kansanperinteeseen pohjautuva tehokas hoitomuoto, jossa hoidetaan lempeästi ja kokonaisvaltaisesti asiakasta kuunnellen. Lahjakortti jalkahoitoon - lahjansaaja ilahtuu varmasti! Jalkojen hyvinvointi vaikuttaa koko kehon hyvinvointiin. Hyvin hoidetuilla jaloilla käveleminenkin tuntuu luontevammalta. Hoidon jälkeen askel on kevyt ja kepeä. Hyvän olon hoidot tarjoavat lempeän hoitoelämyksen! Lahjoittaisitko sinä aisteja hellivää aromahierontaa, rentouttavaa kuumakivihierontaa, klassista rentoutushierontaa vai rauhoittavaa intialaista päähierontaa? Ekopuodin valikoimasta löydät luonnon aarteista valmistetut ekologiset ja eettiset tuotteet. Kääri pakettiin puhdasta suomalaista luonnonkosmetiikkaa: suomalaisen Anumati Naturalsin valloittavaa luomukosmetiikkaa, Kaurilan Saunan Helsingissä valmistettuja ekotuotteita, Frantsilan luomuyrttitilan kauratyynyt ja yrttituotteet, aineettomaan ihonhoitoon trendikkäät Gua Sha -kammat.

Tule Joulumarkkinoille 7.-8.2019 Elenia Areenalle Hämeenlinnaan hankkimaan ihanat lahjat jouluksi. Tai laita viestiä puh. 040 825 1658 tai meiliin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. niin sovitaan treffit hyvinvoinnin huoltamolle.

joulumarkkinat joulumarkkinat etusivu

joulumarkkinat joulumarkkinat