Tanja Reijomaa

SKY-kosmetologi, kalevalainen jäsenkorjaaja, yrittäjä

Ajankohtaista


Juhlitaan isää!

LAHJAKORTTIPÄIVYSTYS KESKIVIIKKONA 6.11 KLO 16-17 Bloomington, Antreantie 30, Puistonmäki. Tai tule hankkimaan ihanat tuotelahjat ja lahjakortit tiistaina 5.11 Ojoisten Lastentalolla järjestettävästä Naisten illasta klo 18 alk. Kaikille vapaa pääsy!

Isäinpäivä on ihan kohta! Lahjakortti hyvinvoinnin huoltamolle on ihastusta herättävä elämyslahja. Mitä sinä haluaisit lahjoittaa tärkeälle tyypillesi - iskälle, vaarille, faijalle, papalle, ukille, Sinun lastesi isälle  Ilahduta arjen sankariasi lahjakortilla hyvinvoinnin huoltamolle. Koko laajan kattauksen hoitoja löydät hoidot ja hinnat välilehdeltä.

Lahjakorttitilaukset 📧 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai ☎️ 040 825 1658

Voit noutaa lahjakortin hoitolalta erikseen sovittuna aikana, tilata sen sähköpostiisi pdf:nä tai postilla toimitettavaksi (postikulut lisätään kortin hintaan).

😊 Arjen sankarille - täydellinen jalkahoito sekä intialainen päähieronta (115€)
😍 Faijalle vain parasta - koko kropan aromaterapeuttinen tai klassinen rentoutushieronta sekä Anumati for Men luomukasvohoito (140€)
😎 Super-isi - syväpuhdistava ja energisoiva kasvohoito sekä jalkojen hoito hieronnalla (145€)
🤗 Iskän vuosihuolto - kasvohoito rentouttavalla niska-hartia-päähieronnalla, käsien hoito ja hieronta sekä jalkojen huolto ja hieronta (195€)
👍Korjaussarja isälle - kolmen kerran sarja kalevalaista jäsenkorjausta (240€)

book 1853348 960 720