Skip to main content

Lahjakortit Hämeenlinna

LAHJAKORTIT HÄMEENLINNA I AINEETON ELÄMYSLAHJA ON EKOLOGINEN VALINTA

*** Lahjakorttikauppa on toistaiseksi suljettu.***

Kaikki palvelut ovat hankittavissa lahjakortteina. Tällä hetkellä en valitettavasti pysty myymään uusia lahjakortteja.
Lahjakortti hoitolaan on hyvin henkilökohtainen lahja - lahjan saaja ilahtuu varmasti. Muista arjen tai juhlan sankaria ja anna hänelle ihastusta herättävä elämyslahja! Jos lahjansaaja haluaa vaihtaa lahjansa toiseen hoitoon, se onnistuu aina lahjakortin ostoarvolla, joten väärää valintaa et voi tehdä. Halutessasi voit hankkia lahjakortin myös haluamallesi rahasummalle. Lahjakortti on voimassa 4kk ostopäivästä. Mikäli hankit lahjakortin paljon ennakkoon, voidaan kortin voimassaoloaika kirjata alkavaksi lahjakortin antopäivästä.

Lahjakorttitoimitukset e-korttina sähköpostiin tai perinteisellä kirjepostilla haluamaasi osoitteeseen. Voit myös tulla noutamaan kortin hoitolalta erikseen sovittuna ajankohtana.  

Lahjakortin hankkiminen
Lähetä haluamasi hoito/summa sekä lahjan saajan nimi sähköpostitse osoitteeseen tanja(a)bloomington.fi otsikolla "Lahjakortti" tai laita viestiä/soita puh. 040 825 1658 niin sovitaan lahjakortin noudosta tai toimituksesta. Lahjakortti toimitetaan valintasi mukaan (kerro toimitustapatoiveesi meilissä) perinteisenä kirjekorttina postitse antamaasi osoitteeseen tai sähköisenä lahjakorttina antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Kirjeen postitus 1-3 päivää tilauksesta. Sähköisen lahjakortin toimitus tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana.

HUOM! Hoitolassa ei ole erillistä myymälätilaa, joten valitettavasti en pääse myyntihommiin silloin kun minulla on asiakas. Lahjakortin noudosta tulee siis sopia erikseen. Laita siis viesti niin sovitaan lahjakortin noutoajankohta. Muista myös sähköisen lahjakortin mahdollisuus! Ks. info alempaa.

Lahjakortti tulee käyttää sen voimassaoloajan puitteissa. Mikäli lahjakortin saaja ei ole varannut aikaa tai muutoin ollut yhteydessä ennen voimassaoloajan umpeutumista ei lahjakortti ole enää käyttökelpoinen. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.

Jos olet epävarma hoidon sopivuudesta itsellesi, esim perussairauden tai muun terveydentilaan liittyvän asian vuoksi, varaa aikasi puhelimitse tai sähköpostilla. Tällöin teen jo puhelimessa alustavan kartoituksen tilanteesta ja varmistan, että hoito on turvallista tehdä.

Jos Sinulla tulee kysyttävää, annan mielelläni lisätietoja puhelimitse, sähköpostitse tai facebookin kautta. Hoitoja tehdessäni puhelin on äänettömänä, mutta jätä viesti niin palaan asiaan mahdollisimman pian