Skip to main content

Kasvohoito Hämeenlinna

KOSMETOLOGI HÄMEENLINNA I YIN YOUR SKIN® GUA SHA PROFESSIONAL i EKOLOGISET KAUNEUSPALVELUT LAADUKKAALLA LUOMU- JA LUONNONKOSMETIIKALLA

Olo rauhoittuu, mieliala kohenee ja stressi lievittyy samalla kun aidot luonnolliset raaka-aineet hellivät ihoasi. Hoidon jälkeen ihosi ei ainoastaan näytä hyvältä vaan myös voi hyvin. Kaikki kasvohoidot tehdään laadukkailla ja maineikkailla luonnonkosmetiikan ammattisarjoilla: Purodore Spa, Dr. Hauschka, Yin Your Skin sekä Bellabaci. 

Kasvojen ja pään hoidot, joissa ei tingitä mistään. Bloomingtonin kasvohoito on uniikki kokemus. Kasvohoito, joka ei ole vain kasvohoito, vaan jonka vaikutukset ovat kokonaisvaltaiset ja syvät. Kokemusten ja kokeilujen, ammattitaidon karttuessa ja täydennyskoulutusten kautta minulle on kehittynyt oma ainutlaatuinen tapani työskennellä. Pyrin aina siihen, että asiakas pääsee hoidon ajaksi irtaantumaan arjestaan, saa tottakai vastineen rahallensa ja vielä hieman enemmän. Asiakaspalautteiden perusteella uskallan väittää, että bloomingtonilainen kasvohoito on elämys, jollaista et muualla koe. Bloomingtonin täydellinen kasvohoito tehdään aina Sinun toiveittesi ja kehosi tarpeitten mukaan.


KASVOHOITO: Täydellinen kasvohoito "VOIMAA JA VALOA", 120 min 145€, 90 min 115€
Valitse ajanvarauksesta sinun aikatauluusi sopiva joko 90min tai 120min mittainen aika ja tule hakemaan aimo annos bloomingtonilaista voimaa ja valoa! Hoito alkaa bloomingtonilaisella sound healing seremonialla: koshi-kellot, thingsat sekä tiibetiläiset äänimaljat johdattelevat sinut ainutlaatuiselle, meditatiiviselle elämysmatkalle. Kasvojen ja pään hoito räätälöidään jokaisella hoitokerralla ihosi tarpeiden ja sinun toiveittesi mukaan. Hoidossa käytetään laadukasta, suomalaista Purodorén luonnonkosmetiikkaa, jonka hurmaavat tuoksut ja antioksidanttirikkaimmat raaka-aineet hellivät ihoasi ja aistejasi. Hoitoon voidaan yhdistää gua shaa tai kosmeettista kuivakuppausta. 120 minuutin mittainen hoito voidaan aloittaa vaikkapa selän tai jalkojen hieronnalla. Mikä sitten ikinä onkaan sinun toiveesi ja tarpeesi hoidon hetkellä.


KASVOHOITO "IHOSTA YTIMEEN / YIN YOUR SKIN®  PRO" - kosmeettinen gua sha, 110 min 125€
"Kun ikiaikaiset perinteet ja moderni kauneudenhoito kohtaavat." Katja Kokon kehittämä kosmeettisen gua shan metodi, joka on aivan omaa luokkaansa jo pelkästään kestoltaan, mutta myös vaikutuksiltaan ja tehokkuudeltaan. Lempeän tehokas hoito, joka hoitaa pintaa syvemmältä, ihosta ytimeen. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, hoitoveden ja öljyn sekä gua sha:n dekolteen, kaulan, kasvojen ja pään alueelle. Kosmeettinen gua sha -hoito tuo kasvojen iholle kiinteyttä, elinvoimaa ja kirkkautta. Hoidossa yhdistyy perinteinen gua sha, lymfa sekä sideskudoshieronta. Se poistaa turvotusta ja kuona-aineita erittäin tehokkaasti, lisää ihon verenkiertoa, jolloin solut saavat happea ja ravinteita ja näin ollen iho on elinvoimaisempi. Hoito kirkastaa ihoa ja tasoittaa ihon väriä tuoden kasvojen piirteet kauniisti esille. Hoitoa suositellaan sarjahoitona parhaiden tulosten saamiseksi, mutta jo yhdellä kerralla huomaat vaikutuksen samalla, kun mielesi ja kehosi rentoutuvat. Tämä on hoito joka täytyy kokea! Lue lisää hoidon vaikutuksista ja mahdollisista kontraindikaatioista:  https://bloomington.fi/ajankohtaista/80-yin-your-skin-ihosta-ytimeen 

KASVOHOITO Yin Your Skin®  PRO sarjahoidot: 3 kertaa 360€ / 5 kertaa 600€
Parhaat ja pysyvämmät tulokset kauneushoitolassa saat sarjahoidolla! Hoitokerrat viikon välein. Varaa kaikki hoitokerrat ensimmäisen varauksen yhteydessä, jotta hoitovälit eivät veny liian pitkäksi. Alennuksen saat viimeisestä hoidosta. Parhaat tulokset saat aina silloin kun panostat myös kotihoitoon. Gua sha lastat ja hoitoöljyt ostat helposti hoidon yhteydessä.

KASVOHOITO "ART OF TOUCH" - Dr. Hauschka Klassinen kasvohoito, 2h 145€
PKlassinen hoito alkaa kehoa lämmittävällä ja rentouttavalla jalkakylvyllä sekä jalkojen ja käsivarsien rytmisellä hieronnalla sekä niska- ja selkälihasten venytyksellä. Venytykset vaikuttavat kehon linjoihin, energiankulkuun kehossa ja sitä kautta kokonaisvaltaiseen oloomme. Sen jälkeen siirrytään kasvojen hoitoon, joka aloitetaan aisteja avaavilla aromaterapeuttisilla, lämpimillä kasvokompresseilla ja ihon alkupuhdistuksella. Kasvohoidon ydin ja on pehmein siveltimin ja rytmisin paineluin tehtävä lymfastimulaatio. Se puhdistaa kehoasi ja ihoasi, tukee ja vilkastuttaa lymfan kulkua ja näin vahvistaa immuunijärjestelmää. Lymfastimulaatio tekee hoidosta aivan erityisen. Rytmisellä ja kevyellä painelulla on todella maaginen vaikutus. Hoidon viimeistelee hellivä dekolteehieronta, naamio sekä hoitovoide. Hoidon jälkeen olosi on harmoninen ja kevyt, ihosi kuulas ja hehkuva. Kasvohoidoissa käytetään NaTrue-sertifioitua, korkealuokkaista ja puhdasta Dr. Hauschka luonnonkosmetiikkaa.

KASVOHOITO "HELJÄ" - Dr. Hauschka heleyttävä lymfahoito kasvoille, 75 min 89€
Heleyttävä kasvohoito lisää ihon hyvinvointia, sen luonnollista rytmiä, kuulautta ja kosteutta. Hoitoa sisältää ainutlaatuisen lymfahieronnan kasvoille sekä tehoampullit ja naamion ihon tarpeiden mukaan sekä dekolteen ja käsivarsien rytmisen hieronnan. Hoidossa keskitytään ihon värin kirkastamiseen. Hoito sopii erityisesti kosteusköyhälle, samealle ja pigmenttimuutoksiin taipuvalle iholle sekä esim. juhlien alla pikakirkastukseksi. Hoito sopii erinomaisesti myös ylläpitohoidoksi laajempien kasvohoitojen välillä tai kun haluat hemmotella itseäsi ja aikaa on rajallisesti käytettävissäsi.

KASVOHOITO "RENTO" - kasvohieronta, 45 min 68 €
Pikapiristys kasvoille silloin kun aikaa on vähän. Tässä hoidossa pääset  nautiskelemaan ihanasta kasvohieronnasta, hurmaavista tuoksuista sekä lempeästä hoitavasta kosketuksesta. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kosteutuksen sekä kasvo-, dekoltee-, ja päähieronnan. 

KASVOHOITO "HEHKU" kosmeettinen kuivakuppaus / FACEBAR - luonnonmukainen ja veitsetön kasvojen kohotus, 60 min 78 €
Onko ihosi nuutunut, harmaa, väsynyt, eloton ja kuiva? Kaipaatko piristystä, iloa, rauhoittumista ja hyvää mieltä? FACEBAR on luonnollinen ja tehokas menetelmä, jolla ihoa hoidetaan pintaa syvemmältä. FACEBAR-hoito on ainutlaatuinen yhdistelmä imukuppihierontaa, aromaterapiaa ja hoitavia kasviöljyjä. Imukuppihieronnassa taas yhdistyy sidekudoshieronnan, lymfahieronnan ja klassisen hieronnan hyödyt. Supertehokasta ja superihanaa! Hoito aktivoi kollageenin tuotantoa, lisää ihon elastisuutta, vilkastuttaa verenkiertoa ja napakoittaa kasvojen lihaksistoa. Kirkastaa, kohottaa ja poistaa tehokkaasti turvotusta. Ihosi saa uutta hehkua ja elinvoimaa!  FACEBAR-kasvohoito antaa iholle kosteutta, runsaasti ravinteita, poistaa kuona-aineita, kirkastaa ihoa ja vähentää ikääntymisen merkkejä luonnollisesti ja ilman kirurgisia toimenpiteitä. Hoidossa käytettävät Bellabaci hoitoemulsiot ja -öljyt ovat tottakai luonnonmukaisia ja ne sisältävät paljon hoitavia ainesosia. Jokaiselle iholle valitaan juuri sille sopivat hoitotuotteet: rauhoittavat, kosteuttavat, nestettä poistavat jne. Hoitotuotteet sisältävät runsaasti aromaterapeuttisia ainesosia, joten kokonaisvaltainen hoitoelämys on taattu! Parhaat tulokset saat sarjahoidolla.

KASVOHOITO "STAY WILD" - nuoren (alle 18v) kasvohoito, 60 min 68 €
Nuoren ihon erityistarpeet huomioon ottava hoito tehdään suomalaisella kansainvälistäkin huomiota saaneella WILD PHARMACY -sarjalla. Hoidon aikana voimme keskustella ihon kotihoitoon liittyvistä asioista tai nuori/lapsi voi halutessaan ottaa vaikka päikkärit :) Hoitoon kuuluu kevyt niskan, hartioiden ja pään hieronta.

KASVOHOITO "KUKOISTA" - yksilöllisesti räätälöity luomukasvohoito, 75 min 96 €
Perinteinen kasvohoito, joka tehdään aina yksilöllisesti räätälöiden, sinun toiveesi ja ihosi sen hetkiset tarpeet huomioiden. Sinun ei tarvitse ennakkoon päättää minkä kasvohoidon valitset. "KUKOISTA" -hoito sisältää aina alkupuhdistuksen, kuorinnan ihosi tarpeiden ja sinun toiveittesi mukaan joko timanttihionnalla, hapoilla tai kuorintavoiteilla, tai kuorinta voidaan jättää kokonaan tekemättä, kasvojen ja niska-hartiaseudun hieronnan luomuöljyllä, kasvonaamion, jonka vaikutuksen aikana hierotaan pää sekä seerumin ja kasvovoiteen ihosi tarpeen mukaan.

KASVOHOITO Timanttihionta, 60 min 78€
Onko ihosi puhdistuksen tarpeessa? Kaipaavatko kasvosi kirkastusta? Timanttihionta on laitehoito, joka uudistaa, puhdistaa, tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Sen avulla voidaan poistaa epäpuhtauksia sekä tukkeumia ja häivyttää pintaryppyjä, laajentuneita huokosia ja pinnallisia aknearpia. Hoito tuntuu miellyttävältä, ja iho on kirkkaampi jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Timanttihionta sopii lähes kaikille ihotyypeille. Esteet hoidolle: allerginen iho, ihosairaus, antibiootti- tai kortisonilääkitys. Suositut sarjahoidot: 3 x timanttihionta yhteishintaan 225€ (saat alennuksen kolmannesta hoidosta)

KASVOHOITO Happokuorinta, 60 min 78€
MUST HAVE HOITO KESÄN PÄÄTYTTYÄ. Purodoré Spa happohoito tehdään luomulaatuisilla, puhtailla hapoilla. AHA-hedelmähappohoito sopii erityisen hyvin ikääntyvälle iholle, anti-age tehohoitona, juonteiden ja ihon värierojen tasoittamiseen, mutta myös tehokkaana lisänä normaalin ihon hoitoon. Purodorén luomukosmetiikkatuotteilla ihostasi tulee pehmeä ja kirkas. Hoito sisältää kasvohoidon lisäksi niskahartiaseudun ja pään hieronnan. Esteet hoidolle: allerginen iho, ihosairaus, antibiootti- tai kortisonilääkitys. Suositut sarjahoidot: 3 x happohoito yhteishintaan 225€ (saat alennuksen kolmannesta hoidosta)

KASVOHOITO "DETOX" 60 min 78 €
Hoidon tavoitteena on poistaa harmautta ja epäpuhtautta ihosta. Iholla on tärkeä tehtävä kehon aineenvaihdunnassa ja se läpäisee päivän aikana suuren määrän elimistöön kertyneitä kuona-aineita. Hoidon jälkeen ihosta tulee elinvoimaisempi, kirkkaampi ja heleämpi. Hoidossa käytetään sekä hiiltä ja savea sisältävää detox-naamiota että ihoa energisoivaa, runsaasti antioksidantteja sisältävää naamiota. Hoito sopii kaikille ihotyypeille.

KASVOHOITO "DETOX + ENERGIA" 90 min 105 €
Hoito aloitetaan puhdistavalla jalkojen suolakylvyllä, ja detox-kasvonaamion vaikutuksen aikana pääset nautiskelemaan jalkapohjien hieronnasta. Tämä syväpuhdistava hoito edistää kuona-aineiden poistumista ja tasapainottaa ihoasi ja kehoasi. Tehokas, mutta hellävarainen kasvohoito energisoi, kirkastaa, kosteuttaa ja puhdistaa tehokkaasti. Detox-naamion syväpuhdistava vaikutus perustuu mm. hiilen uskomattomaan kykyyn imeä itseensä epäpuhtauksia. Koivun tuhkalla, vihreällä ja valkoisella savella sekä poimulehdellä on antibakteerisia, antioksidanttisia ja puhdistavia vaikutuksia. Hoito viimeistellään energianaamiolla, joka saa värinsä ja tehonsa kurkumasta, tyrnistä, mangosta, appelsiinista, aprikoosi- ja macadamiaöljystä. Hoidon voi tehdä sarjana 3-4 viikon välein, 4 kertaa vuodessa.

KASVOHOITO "LUONNONKAUNIS" - ihonhoitoelämys, 90 min 105 €
Todellinen luxus-elämys elvyttävää, kirkastavaa, kokonaisvaltaista kauneudenhoitoa ja ihonhoitoelämystä kaipaavalle! Hoidossa keskitytään ihon tarpeisiin, stressin purkamiseen ja sisäisen kauneuden herättelemiseen. Ainutlaatuisen tästä hoidosta tekee erittäin rentouttava kuukivihieronta. Kuukivet vaikuttavat lymfakiertoon, kuona-aineiden poistoon ja auttavat kudoksia hapensaannissa. Ja saattaa niissä olla hippunen myös taikaa. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan ja naamion sekä hieronnan kasvoille, hartioille ja käsille. Hoito parantaa mikroverenkiertoa, poistaa kuollutta ihosolukkoa pehmentäen ja kirkastaen ihoa. Ihosta tulee sileämpi ja vastaanottavaisempi hoitotuotteille. Hoito antaa terveen ja elävän sävyn kasvoillesi, ja hoidon jälkeen ihosi on luonnollisen kaunis ja hehkeä. Hoito sopii myös herkälle ja couperoottiselle iholle. Se on tehokas myös ikääntyneen ihon tehohoitona. LAHJAKORTTI SUOSIKKI. 

KASVOHOITO "UNELMA" - kiinteyttävä hoitoelämys aikuiselle iholle, 90 min 105 €
Kauneuden luxus-elämys tämäkin! Tämä on kyllä aivan ihana kasvohoito! Hoidossa käytettävä Purodoré Spa:n innovatiivinen ihonhoitolinja, jonka voimakkaat antioksidantti aktiiviaineet on valittu juuri aikuisen ihon tarpeita silmällä pitäen. Tuotteet aktivoivat ihon luonnollisia uudistumisprosesseja sekä häivyttävät optisesti ikääntymisen merkkejä. Hoito kiinteyttää, uudistaa, rentouttaa ja uudelleen rakentaa ihoa. Tuotteet ovat suomalaista luonnonkosmetiikkaa, luotu suomalaisen luonnon ja kansanperinteen inspiroimana. Sillä on tiukka Made Safe sertifikaatti (ensimmäisenä Suomessa ja Pohjoismaissa). Tämän hoidon erityisiä elementtejä ovat hoidossa käytettävä jadekivinaamio ja ruusukvartsirolleri, jotka antavat hoitoon pikantin lisänsä luovuttamalla kivien hoitavaa energiaa. Ihana rauhoittava elämys sekä iholle ja mielelle! LAHJAKORTTI SUOSIKKI. 

"LAHJA" - hemmotteleva kasvohoito kahdelle 90 min 130€
Tule nauttimaan pisarasta luksusta yhdessä ystäväsi, puolisosi, äitisi, sisaresi, anoppisi, lapsesi tai muun läheisen ihmisesi kanssa. Pääsette pötköttelemään pehmeille pedeille vierekkäin ja nautiskelemaan ihoa hellivistä luomutuotteista. Hoito sisältää puhdistuksen, kuorinnan, naamion sekä loppuvoiteet. Kasvojen, niskan, hartioiden ja pään hieronta kruunaa rentouttavan kokemuksen. Loistava lahjaidea! LAHJAKORTTI SUOSIKKI.

Kaikkiin kasvohoitoihin on saatavana runsaasti eri lisäpalveluita - löydät ne parhaiten ajanvarauksen yhteydestä

Jos olet epävarma hoidon sopivuudesta itsellesi, esim perussairauden tai muun terveydentilaan liittyvän asian vuoksi, varaa aikasi puhelimitse tai sähköpostilla. Tällöin teen jo puhelimessa alustavan kartoituksen tilanteesta ja varmistan, että hoito on turvallista tehdä.

Jos Sinulla tulee kysyttävää, annan mielelläni lisätietoja puhelimitse, sähköpostitse tai facebookin kautta. Hoitoja tehdessäni puhelin on äänettömänä, mutta jätä viesti niin palaan asiaan mahdollisimman pian