Skip to main content

Äänimaljahoidot ja sointukylvyt Hämeenlinna

Äänimaljojen kaunis, lempeä ja harmoninen sointi rentouttaa ja rauhoittaa, hoitaa lempeästi kehoa ja mieltä.

Äänimaljahoito/Äänimaljarentoutus 60 min 75€
Äänimaljojen harmoniset äänet ja värähtelyt saattavat sinut unen ja valvetilan rajamaille, hellästi koskettaen kehoasi, tunteitasi, ajatuksiasi. Sinun ei tarvitse tehdä mitään tai yrittää mitään. Saat vain olla, ja antaa maljojen soinnin ja värähtelyjen helliä kehoasi ja mieltäsi. Kun keho ja mieli rentoutuu, virkeys- ja energiatasot nousevat, stressitaso laskee, levollisuus ja unenlaatu paranevat. Kehosi voi vapautua jännityksistä, huolista sekä arkipäivän kiireestä. Äänimaljahoito tukee terveyttä ja vahvistaa kehon omia voimavaroja. Äänimaljahoidon aikana pääset vaipumaan ihanaan syvään rentoutukseen. Koko keho rentoutuu ja mieli pääsee matkalle, jolla voit kokea mielenkiintoisia ja yllättäviäkin asioita. 

Parisointukylpy eli äänimaljarentoutus kahdelle 60 min 110€
Parisointukylpy on hieno, hieman erilainen syvärentoutushetki pariskunnille, ystävyksille tai vaikka äiti-tytärhetkeen. Sointukylvyssä saatte loikoilla hoitopöydillä pehmeiden peittojen alla, ja nauttia hoitavista äänistä sekä rauhoittavasta ja harmonisesta tunnelmasta. Parisointukylvyt tehdään hoitolalla. Sointukylvyssä harmoniset äänet ja lempeä värähtely johdattelevat teidät rentoutumisen tilaan, jossa keho ja mieli voivat päästää irti jännityksistä, huolista ja arjen kiireestä. Sointukylvyssä yhdistellään eri soittimia ja soitetaan mm. äänimaljoja, kosheja, thingsoja, gongia sekä sadekeppiä.

Sointukylvyt ryhmille tilauksesta (20€/hlö, minimiveloitus 150€)
Sointukylpy aloitetaan alkurentoutuksella, jonka jälkeen laskeudutaan harmoniseen tunnelmaan, jonka aikana soitan äänimaljoja ja muita soittimia. Sinä saat loikoilla joogamatolla tai patjalla pehmeän peiton alla, nauttia hoitavista äänistä, rauhoittavasta ja harmonisesta tunnelmasta ja antautua hetken vietäväksi. Sointukylvyn päätteeksi heräillään lempeästi ja viipyilevästi kehoa ja mieltä kunnioittaen. Sointukylpy kestää noin tunnin. Sointukylpy sopii hyvin esim. työhyvinvointipäiviin, sauna-iltoihin, ystäväporukalle, perheille, polttareihin, vain mielikuvitus on rajana. Voit kutsua minut pitämään sointukylvyn ryhmällesi sinun tilaasi.

Sointukylpyyn on myös mahdollista liittää mukaan myös esimerkiksi hoitavia hengitysharjoituksia  Mietitään yhdessä sinulle ja ryhmällesi sopiva paketti. Lapsiryhmille saatavilla myös satukylpyjä. Kysy lisää ja pyydä tarjous: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 040 825 1658

Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään. Mikäli tilan vuokrasta tulee lisäkuluja, ne lisätään hintaan.

Soundful Yin ® -joogatunnit
Voit kutsua minut pitämään myös rakastetun ja lempeän Soundful Yin ® -joogatunnin ryhmällesi. Tämä tunti sopii ihan kaikille. Aiempaan kokemusta joogasta tai äänimaljoista ei tarvita. Soundful Yin on uniikki yhdistelmä yin-joogan lepäävimpiä asanoita, hoitavaa paineluterapiaa ja kosketusta keholle sekä äänimaljarentoutusta. Lue lisää Soundful Yin ® -joogasta sekä muista Bloomingtonin joogatunneista täältä

Kysy lisää ja pyydä tarjous: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 040 825 1658

Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään. Mikäli tilan vuokrasta tulee lisäkuluja, ne lisätään hintaan.

 

Äänimaljat tuottavat värähteleviä ja luonnollisia ääniä, jotka voimme tuntea ja aistia kehossamme. Äänimaljahoidon vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin. Maljoja soitetaan kehon ulkopuolella, mutta myös kehon päällä, jolloin ääni resonoi kehon jokaisessa yli sadassa triljoonassa solussa ja saa ne värähtelemään. Kehossa on vettä 45-75% riippuen henkilön iästä ja rasvan määrästä. Äänimaljan sointi ja värähtely etenee kehon nesteessä. Sointi vaikuttaa siis kehon nesteisiin ja soluihin, mutta myös aivoaaltoihin, luustoon, kudoksiin ja sisäelimiin. Äänimaljahoidon tarkoituksena on saada aivoaallot laskemaan toiminnalliselta beta-tasolta alfa-tasolle eli unen ja valvetilan rajamaastoon. Hoidon aikana on mahdollista vaipua myös uneen, mutta vaikka uneen ei vaipuisikaan, 50:n minuutin hoidon vaikutus voi vastata jopa kolmen tunnin unta.

Soivan maljan värähtely saavuttaa kehossasi alueet, jonne hoitajan sormet eivät yllä. Äänimaljahoidossa ja sointukylvyssä pyritään parasympaattisen eli lepohermoston aktivoitumiseen ja sympaattisen eli stressihermoston rauhoittumiseen. Äänimaljojen avulla voimme puhdistaa mielemme ja syvärentouttaa kehomme. Tutkimuksien mukaan syvä rentoutuksen tila myös alentaa verenpainetta ja vaikuttaa aineenvaihduntaan. Kokemukset sointukylvyn jälkeen ovat osoittaneet, että ihmiset löytävät äänten avulla helposti rauhan, selkeyden ja kyvyn olla läsnä hetkessä. Harmonisten äänten kokeminen säännöllisesti helpottaa parantamaan stressinsieto- ja keskittymiskykyä.

Jos olet epävarma hoidon sopivuudesta itsellesi, esim perussairauden tai muun terveydentilaan liittyvän asian vuoksi, varaa aikasi puhelimitse tai sähköpostilla. Tällöin teen jo puhelimessa alustavan kartoituksen tilanteesta ja varmistan, että hoito on turvallista tehdä.

Jos Sinulla tulee kysyttävää, annan mielelläni lisätietoja puhelimitse, sähköpostitse tai facebookin kautta. Hoitoja tehdessäni puhelin on äänettömänä, mutta jätä viesti niin palaan asiaan mahdollisimman pian