Skip to main content

Yksilöllisesti ja ammattitaidolla, lämmöllä ja välittäen. 

Aromaterapeuttiset hoidot

AROMAHOITAJA HÄMEENLINNA I KOKONAISVALTAISTA HUOLTOA KEHON JA MIELEN HYVINVOINTIIN KASVIEN ETEERISTEN ÖLJYJEN VOIMAA HYÖDYNTÄEN

Pehmeä, lihaksia venyttävä hieronta yhdistettynä hoitaviin tuoksuihin muokkaavat lempeästi kehoa ja mieltä kuntoon.

Kasvohoidot

KOSMETOLOGI HÄMEENLINNA I EKOLOGISET KAUNEUSPALVELUT SUOMALAISELLA LUOMUKOSMETIIKALLA

Olo rauhoittuu, mieliala kohenee ja stressi lievittyy samalla kun aidot luonnolliset raaka-aineet hellivät ihoasi. Käytössäni ovat suomalaisen Purodorén laadukas luonnonkosmetiikkasarja sekä saksalainen luonnonkosmetiikan edelläkävijä pitkän linjan laatusarja Dr. Hauschka.

Kalevalainen jäsenkorjaus

KALEVALAINEN JÄSENKORJAAJA HÄMEENLINNA I KOKO KEHON PEHMEÄ PERINNEHOITO

Tehokas hoitomuoto, jossa hoidetaan lempeästi asiakasta kuunnellen ja liikettä hyödyntäen koko keho aina jalkapohjista päähän asti.

Äänimaljahoidot ja sointukylvyt

ÄÄNIMALJOJEN KAUNIS, LEMPEÄ JA HARMONINEN SOINTI RENTOUTTAA JA RAUHOITTAA, HOITAA LEMPEÄSTI KEHOA JA MIELTÄ.

Äänimaljojen harmoniset äänet ja värähtelyt saattavat sinut unen ja valvetilan rajamaille, hellästi koskettaen kehoasi, tunteitasi, ajatuksiasi. Sinun ei tarvitse tehdä mitään tai yrittää mitään. Saat vain olla, ja antaa maljojen soinnin ja värähtelyjen helliä kehoasi ja mieltäsi.

Hyvän olon hoidot

HOITAVAA JA HEMMOTTELEVAA JALKOJEN HUOLTOA, LEMPEITÄ HIERONTOJA ERILAISIA TEKNIIKOITA HYÖDYNTÄEN SEKÄ SILKINPEHMEYTTÄ SOKEROINNILLA

Elämyspaketteja, rentouttavaa kuumakivihierontaa, klassista rentoutushierontaa, rauhoittavaa intialaista päähierontaa, tehokasta imukuppihierontaa tai jalkojen spa-hoitoja.

Hoitava hengitys ® -työpajat ja kurssit

HOITAVA HENGITYS ON TIE HYVINVOINTIIN I LÄÄKKEETÖNTÄ JA LUONNONMUKAISTA LIEVITYSTÄ HENGITYKSEN ERILAISIIN ONGELMIIN

Luonnonmukaista ja lääkkeetöntä lievitystä hengityksen ongelmiin. Yksilö- sekä ryhmäohjaukset.

Soundful Yin®

Soundful Yin-joogassa yhdistyy äänimaljat sekä Yin-jooga.

Yinjooga etenee rauhallisesti ja asanoissa viivytään pitkään, jolloin päästään vaikuttamaan faskioiden, jänteiden ja nivelten avautumiseen ja vahvistumiseen. Yinjoogassa ei haeta aktiivisia venytyksiä, eikä mennä kehon äärirajoille.

Ekopuoti

Luonnon aarteista valmistetut suomalaiset ekologiset ja eettiset kosmetiikkatuotteet, kollageenituotteet ihon, hiusten, kynsien ja nivelten hyvinvointiin sekä aidot paljasjalkakengät.

Lahjakortit

Kaikki palvelut saatavilla myös lahjakorttina. Halutessasi voit ostaa lahjakortin myös haluamallesi summalle.

Lisäpalvelut

Kaikkiin hoitoihin on saatavilla runsaasti erilaisia lisäpalveluita erikoishintaan, joita ei palveluvalikoimasta muuten löydy. Lisäpalvelut löydät ajanvarauksesta valitsemasi palvelun yhteydestä.

Jos olet epävarma hoidon sopivuudesta itsellesi, esim perussairauden tai muun terveydentilaan liittyvän asian vuoksi, varaa aikasi puhelimitse tai sähköpostilla. Tällöin teen jo puhelimessa alustavan kartoituksen tilanteesta ja varmistan, että hoito on turvallista tehdä.

Jos Sinulla tulee kysyttävää, annan mielelläni lisätietoja puhelimitse, sähköpostitse tai facebookin kautta. Hoitoja tehdessäni puhelin on äänettömänä, mutta jätä viesti niin palaan asiaan mahdollisimman pian