Skip to main content

Ajanvaraus

LUKSUSTWISTILLÄ JA LUONNOLLISESTI

Tervetuloa ekologisiin elämyshoitoihin kaupungin luonnonmukaisimpaan hoitolaan! Bloomington tarjoaa sinulle lempeää herättelyä kokonaisvaltaiseen kukoistukseen.

Aina yksilöllisesti ja räätälöiden juuri Sinun tarpeisiisi.

Voit varata itsellesi ajan kätevästi alla olevasta sähköisestä ajanvarauskalenterista. Kun varaus on tullut onnistuneesti perille, saat vahvistuksen varauksesta antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli sähköpostia ei kuulu, yritä uudelleen tai ota yhteyttä puhelimitse.

Mikäli et löydä sähköisestä ajanvarauskalenterista sinulle sopivaa aikaa, tai haluat ennen ajan varaamista lisätietoja hoidosta, niin soita tai lähetä tekstiviesti / whats app -viesti / sähköpostia. Hoitoja tehdessäni puhelimeni on äänettömällä, mutta palaan asiaan niin pian kuin mahdollista.

HUOM! Hoitola muuttaa uusiin tiloihin syyskuussa, ja on siitä eteenpäin avoinna ainoastaan perjantaisin. Sain työtarjouksen, josta en kertakaikkiaan voinut kieltäytyä ja se tulee vaikuttamaan merkittävästi hoitolan aukioloaikoihin. Olen tietenkin onnellinen omasta puolestani, mutta samalla pahoillani, että hoitoaikoja on toistaiseksi tarjolla niin vähän. Toivon, että nähdään kuitenkin - eikös juu :) 

Olen lomalla 12.7. - 28.7. jonka jälkeen hoitola Suomen Kasarmilla on avoinna 16.8. saakka.

UUSI OSOITE 6.9. ALKAEN ON ANTREANTIE 30, PUISTONMÄESSÄ. Siellä minulla on kaunis, lämminhenkinen, vaalea ja avara hoitohuone auringonkukankeltaisessa talossa. Sydänlämpimästi tervetuloa! Ajanvaraus on jo auki. Sinne on helppo tulla - siellä on hyvä olla ♡

Varaa oma hetkesi:

Joskus voi käydä niin, että varattu aika ei sovikaan. Ei hätää, mutta muistathan perua aikasi mahdollisimman pian, viimeistään 24h ennen hoidon alkua.

Kun tieto peruutuksesta tulee ajoissa, voidaan aika antaa jollekin toiselle, ja näin palvella paremmin kaikkia asiakkaita.


Tehdessään varauksen asiakas sitoutuu noudattamaan varausehtoja: Peruutus tulee tehdä viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa.

Tämän jälkeen perutuista ajoista perimme 50% hoidon hinnasta ja kokonaan peruuttamatta jätetyistä ajoista hoidon hinnan 100%:sti.

p. 040 825 1658
tanja(at)bloomington.fi
Suomen Kasarmi 8 B 4, 13100 Hämeenlinna

 

Jos olet epävarma hoidon sopivuudesta itsellesi, esim perussairauden tai muun terveydentilaan liittyvän asian vuoksi, varaa aikasi puhelimitse tai sähköpostilla. Tällöin teen jo puhelimessa alustavan kartoituksen tilanteesta ja varmistan, että hoito on turvallista tehdä.

Jos Sinulla tulee kysyttävää, annan mielelläni lisätietoja puhelimitse, sähköpostitse tai facebookin kautta. Hoitoja tehdessäni puhelin on äänettömänä, mutta jätä viesti niin palaan asiaan mahdollisimman pian

Kauneushoitola, kalevalainen jäsenkorjaus ja hyvinvointipalvelut somessa: