Skip to main content

Lue täältä Bloomingtonin ajankohtaiset uutiset!

Ihana lepo

Bloomington LEVON SYLI Parolan Rottinki

Bloomington on holistiseen hoitamiseen erikoistunut ekologinen hyvinvoinnin huoltamo ja kauneushoitola Hämeenlinnassa.  

Kuukausi sitten sain puhelun Parolasta:  "Hei, lähdetkö telttaretkelle?" Minä: "No tottakai!" Television sisustusohjelmista tuttu toimittaja oli tulossa Parolaan, ja siitä ei tulisi ihan tavanomainen visiitti.

Mitä tapahtui, kun hän nousi Parolan yläkertaan, löysi sieltä valtavan glamping-teltan ja pehmeisiin peittoihin sekä ylellisiin petivaatteisiin puetun unelmien lepotuolin ja hoitoelämyksen. Minä sain kunnian suunnitella ja olla mukana toteuttamassa elämystä vierailijan iloksi. Klikkaa tästä ja pääset Parolan Rottingin blogista lukemaan ja katsomaan kuvat sekä videon siitä kuka oli mun kanssa telttaretkellä, millaisia yllätyksiä meillä olikaan tarjolla ja millaisia tuntemuksia ne vieraassamme herättivät. Siltä varalta, että haluat kokea saman, on sinulla nyt siihen mahdollisuus: Hoitoelämyksen suunnittelussa laitoin koko monipuolisen osaamiseni peliin ja syntyi hoitoelämys nimeltään LEVON SYLI.Hoidossa yhdistyy elementtejä restoratiivisesta joogasta, syvärentoutuksesta, shiatsusta, aromaterapiasta, äänimaljahieronnasta sekä hoitavasta kosketuksesta. 

2.5. – 15.8.2023 väisenä aikana pääset kokemaan tämän ainutlaatuisen LEVON SYLI -hoitoelämyksen Parolan Rottingin Lasse lepotuolissa (kuva alla). Varaa oma tunninmittainen lepohetkesi ajanvarauksesta ja saat sen tutustumishintaan 82 € (norm. 92 €). Edun voit hyödyntää niin usein kuin lepohetkeä tarvitset ja niin monta kertaa kuin haluat. Mainitse varauksen yhteydessä koodi "Parolan"

Bloomington LEVON SYLI PArolan Rottinki Lasse lepotuoli

Arkisen kiireen keskellä on tärkeää löytää keinoja rentoutumiseen ja palautumiseen. Kun saat säännöllisesti annoksen tietoista lepoa ja rentoutusta, jaksat paremmin vastaanottaa elämän virrassa väistämättä vastaantulevia vastoinkäymisiä. Kun keho rentoutuu, mieli seuraa pikkuhiljaa perässä. Levänneenä ihminen on sopuisa ja tekee viisaita päätöksiä niin itsensä kuin muidenkin hyväksi.

LEVON SYLI on ylellisen hemmotteleva hoitoelämys, joka on suunniteltu kokonaisvaltaiseen kehon ja mielen rentoutumiseen. Hoito alkaa hetkestä, kun asetut lepäämään rentoutumiseen suunnitellulle pedille, jolle kehosi tuetaan tyynyin ja pehmustein. Sinun ei tarvitse tehdä tai yrittää mitään. Saat vain olla, ottaa vastaan ja vaipua pikkuhiljaa pehmeään tilaan unen ja valveen rajamaille, kun äänimaljojen hoitavat soinnut ja värähtelyt tuudittelevat sinut ainutlaatuiselle elämysmatkalle. Hoidon aikana saat nautiskella toiveittesi ja tuoksumieltymystesi mukaisesta aromaterapeuttisesta hartiahieronnasta, taivaallisesta pään ja niskan hoidosta sekä kasvojen akupisteiden rytmisestä, hermostoa hellivästä, lempeästä paineluhieronnasta, jolla on todella maaginen vaikutus. Hoito päättyy koshi-kellojen ja kristallien helinään sekä lempeään herättelyyn, jonka jälkeen olet valmis palaamaan rentoutusmatkaltasi levänneenä ja uudistunein energioin.

LEVON SYLI -hoidossa pääset vaipumaan ihanaan, syvään rentoutumisen tilaan. Kun kehosi rentoutuu, hengityksesi rauhoittuu ja parasympaattinen eli lepohermostosi aktivoituu, jonka myötä kehossasi käynnistyy monia terveyden kannalta merkityksellisiä asioita: rentoutumisen fysiologisia merkkejä ovat hengityksen rauhoittuminen, sydämensykkeen hidastuminen ja verenpaineen laskeminen. Tutkimusten mukaan nämä reaktiot auttavat korjaamaan stressiperäisiä vaivoja kuten korkeaa verenpainetta, unettomuutta ja ahdistuneisuutta. Vireys- ja energiatasot nousevat, levollisuus lisääntyy ja unenlaatu paranee. Kehosi voi vapautua jännityksistä, huolista sekä arkipäivän kiireestä. Hoitava kosketus, tuoksut, lempeät äänet ja lepo tukevat terveyttäsi ja vahvistavat kehosi omia voimavaroja.

Mitä lämpimimmin tervetuloa! Ilolla ja valolla, Tanja

Yhteistyössä: Parolan Rottinki